سوپ عدس قرمز

موارد اولیه

  • عدس قرمز (شسته شود) 225 گرم( حدود 1 لیوان)
  • پیاز (ساطوری شده) 2عدد
  • سیر بزرگ(ساطوری شده) 2 حبه
  • هویج (ساطوری شده) 1 عدد
  • روغن زیتون خالص 2 قاشق سوپخوری
  • آب مرغ 5/1 لیتر
  • سرکه 2 قاشق سوپخوری
  • فلفل و نمك به مقدار لازم
  • برگ كرفس برای تزئین

دستور پخت

  1. عدس قرمز، پیاز، سیر، هویج، روغن زیتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روی حرارت متوسط این مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنید تا به مدت1.5 ساعت روی حرارت بماند.
  2. گاهی سوپ را به هم بزنید تا به ته ظرف نچسبد.
  3. سركه یا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزایید.
  4. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، كمی آب بیفزایید. سپس آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ كرفس تزئین كنید.

منبع:www.beytoote.com

یک نظر برای سوپ عدس قرمز

  1. سلام من این غذا رو درست کردم چون گوشت دوست ندارم مواقعی که رژیم میگیرم اینجور غذاها رو درست میکنم،خوشمزه میشه،دستوتون درد نکنه.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.