سوپ سرد
موارد اولیه
- ماست ساده یا همزده ۱ لیوان
- گوجه فرنگی رسیده ۱ عدد متوسط
- دانه ذرت نصف لیوان
- شوید تازه به مقدار دلخواه
- خیار ۱ عدد متوسط
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور پخت
- ذرتها رو اگر به صورت تازه داشتید با مقداری آب بپزید و بذارید تا خنک بشه. در غیر این صورت میتونید از کنسرو ذرت استفاده کنین.
- گوجه و خیار رو یه صورت نگینی خرد کنین.
- شویدها رو هم شسته و درشت خرد کنین.
- در ظرفی ماست و دوغ رو مخلوط کنین و گوجه فرنگی ها و خیار ها و ذرتهای پخته رو در اون بریزید و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنین. میتونید این سوپ رو با برشهای زیبای نان به عنوان پیش غذا سرو کنین.
منبع:www.ashpazonline.com
سلام ممنونم از سایت پر بارتون این پیش غذا رو یک دفعه درست کردم مزه داد . فقط دخترم گفت : گوجه فرنگی نداشته باشه بیشتر دوست دارم . فردا هم می خوام درست کنم .
چرا طرز تهیه ی ابگوشت رو نمیزاید؟؟
خیلی خوشمزه. میشه.من درست کردم
دوغ تومواداولیه نبود مقدارش چقدرباشه؟
این که عین ابدوغ خیاره فقط ذرت اضافه شده
اگه این غذارو با خرما وگردو سرو بشه خوشمزه ترم میشه