سوپ جو و گوشت گاو
موارد اولیه
- 350 گرم گوشت گاو یا گوشت کبابی بره، برش خورده در 2.5 سانتی متر
- 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
- 400 گرم آب گوشت
- 1 پیمانه پیاز خرد شده (1 عدد بزرگ )
- 2/1 پیمانه کرفس خرد شده ( 1ساقه )
- 1 قاشق سوپخوری پونه کوهی یا ریحان
- 4/1 قاشق سوپخوری فلفل سیاه
- 2 عدد سیر
- 1 عدد برگ بو
- 300 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 1 پیمانه هویج پوست کنده و خرد شده یا 2/1 پیمانه سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده
- 3/2 پیمانه جو زود پز
دستور پخت
- ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.با حرارت ملایم برای 1:30 ساعت بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
- گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد).
- سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.
دیدگاهتان را بنویسید