رول پیچ گوشت
موارد اولیه
- کره 50 گرم
- پودر خمیر ترش 1 غ م
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر ولرم نصف پیمانه
- آرد 2 پیمانه
- نمک 1 ق م
- بیکینگ پودر 1 ق چ
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- پیاز داغ 1 ق غ
- رب گوجه فرنگی 1 غ ق
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- قارچ 50 گرم
- ادویه و نمک و فلفل
دستور پخت
- آرد رو با بیکینگ پودر الک کنید
- وسطش رو گود کنید و کره نرم،نمک،تخم مرغ و پودر خمیر ترش رو اضافه کنید
- کم کم شیر رو اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست بیاد
- روشو بپوشونین و یکساعت بگذارین بمونه
- با پیاز داغ و گوشت چرخ کرده و رب و فلفل دلمه ای و قارچ مایه گوشتی درست کنین
- از خمیر به اندازه یه نارنگی درشت وردارین و شکل دایره باز کنین
- حالا به 4 یا 8 قسمت تقسیم کنین
- در قاعده مثلث بدست آومده یه قاشق مایه گوشتی بریزین و رول کنین
- رول ها رو توی سینی چرب شده بچینین
- یه زرده تخم مرغ و یه قاشق شیر رقیق کنین و روی رول ها بمالین
- در صورت تمایل سیاه دانه یا کنجد یا خرفه بریزین و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بگذارین
- کمتر از نیم ساعت رول گوشتیتون آماده س
منبع:www.khanoomgol.com
سلام ، من فر ندارم ولی سولاردم دارم نمیدونم چیکار کنم در مورد رول پیچ گوشت که گفتین تو فر بذاریم
سلام منم فر ندارم باید چکار کنم که بدون فر خوب درست بشه؟
اگه خمیر ترش نریزیم عیبی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا زود جوابمو بدید…
بله خب عیب داره.
مقدار 200 تا 300 گرم آرد را با نیم استکان ماست و 10-15 قطره سرکه و نصف پیاز کوچک پوست کنده مخلوط تا بصورت خمیر درآید و وقتی سفت شد آنرا در ظرفی قرار داده روی آنرا با پارچه می پوشانند تا پس از 1.5 الی 2 ساعت در ظرف ورآمده شروع به بالا آمدن نماید و بدینوسیله خمیر ترش آماده می شود
مقدار ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم آرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بخخشید گرم منظورم بود. اصلاح میشود.