رولت مرغ و بادمجان

موارد اولیه

  • بادمجان:چهار عدد
  • گوجه‌فرنگی و ران مرغ:از هر کدام سه عدد
  • سیر:دو حبه
  • رب گوجه‌فرنگی:یک قاشق سوپخوری
  • فلفل سبز:شش عدد
  • نمک و فلفل و آب و روغن:به میزان لازم

دستور پخت

  1. بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
  2. مرغ بدون استخوان را خورشی تکه‌تکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
  3. سپس بین هر بادمجان‌ یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجه‌فرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه‌فرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
  4. در فر ۱۸۰درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه‌فرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادمجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.

منبع:www.kamnazir.com

4 نظر برای رولت مرغ و بادمجان

  1. سلام
    با تشکر فراوان از وبسایت خوبتون
    خیلی خوشمززززه بود:)))ممنون:)

    پاسخ
  2. سلام عالی و آسون…..مرسی

    پاسخ
  3. سلام خیلی دلم میخواد این غذاهای خوش مزه رو درست کنم ولی من تو خوابگام امکانات خیییییلی کمه …. منم میخوام خب آقا دیگه ….

    پاسخ
  4. عااااالییییی چقدرخوب که همچین سایتی هست کاش زودتر میدیدم راحت میشدم😁خیلی هم خوشمزه بود
    ❤️❤️❤️❤️

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.