رولت مرغ و بادمجان
موارد اولیه
- بادمجان:چهار عدد
- گوجهفرنگی و ران مرغ:از هر کدام سه عدد
- سیر:دو حبه
- رب گوجهفرنگی:یک قاشق سوپخوری
- فلفل سبز:شش عدد
- نمک و فلفل و آب و روغن:به میزان لازم
دستور پخت
- بادمجانها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
- مرغ بدون استخوان را خورشی تکهتکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجهفرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
- سپس بین هر بادمجان یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجهفرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجهفرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
- در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا فلفل و گوجهفرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادمجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.
منبع:www.kamnazir.com
سلام
با تشکر فراوان از وبسایت خوبتون
خیلی خوشمززززه بود:)))ممنون:)
سلام عالی و آسون…..مرسی
سلام خیلی دلم میخواد این غذاهای خوش مزه رو درست کنم ولی من تو خوابگام امکانات خیییییلی کمه …. منم میخوام خب آقا دیگه ….
عااااالییییی چقدرخوب که همچین سایتی هست کاش زودتر میدیدم راحت میشدم😁خیلی هم خوشمزه بود
❤️❤️❤️❤️