دویماج
موارد اولیه
- سبزی خوردن 1 کیلو گرم
- پیازچه 5 عدد
- نان خشک 4 عدد لواش
- خیار 5 عدد متوسط
- گردو 100 گرم خورد شده
- خامه یک بسته
- دوغ 1 لیوان
- پنیر 100 گرم
دستور پخت
- نانها را درون کاسهای بزرگ ریزریز کنید و کمکم دوغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.به همین ترتیب دیگر مواد را هم اضافه نمایید.وقتی خوب مواد با هم مخلوط شد خامه را بیافزایید.مواد را در دست گرفته و به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده کنید تا کاملاً به هم بچسبد.می توانید دویماج را با زیتون یا گوجه فرنگی تزئین نمایید. این غذا برای صبحانه و عصرانه همراه با سبزی خوردن و انگور بسیار مفید است.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
فکر کنم خوشمزه باشه .حتما امتحان میکنم.ممنون
در تبریز دویماج که دویمچ می گویند را با مغز نان خورد شده و گردو خرد شده و پنیر تبریز که تمام مواد را مخلوط و بصورت ماساژ با دست مخلوط کرده و در آخر مقداری روغن یا بهتر است کره آب شده روی آن می دهند و پس از مخلوط کردن با گرمای روغن که به مواد داده میل می کنند. این غذا در قدیم در ماه مبارک رمضان به علت مقوی بودن مصرف می گشته است.