دویماج

موارد اولیه

  • سبزی خوردن 1 کیلو گرم
  • پیازچه 5 عدد
  • نان خشک 4 عدد لواش
  • خیار 5 عدد متوسط
  • گردو 100 گرم خورد شده
  • خامه یک بسته
  • دوغ 1 لیوان
  • پنیر 100 گرم

دستور پخت

  1. نان‌ها را درون کاسه‌ای بزرگ ریزریز کنید و کم‌کم دوغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.به همین ترتیب دیگر مواد را هم اضافه نمایید.وقتی خوب مواد با هم مخلوط شد خامه را بیافزایید.مواد را در دست گرفته و به شکل گرد یا بیضی کاملاً فشرده کنید تا کاملاً به هم بچسبد.می توانید دویماج را با زیتون یا گوجه فرنگی تزئین نمایید. این غذا برای صبحانه و عصرانه همراه با سبزی خوردن و انگور بسیار مفید است.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

2 نظر برای دویماج

  1. فکر کنم خوشمزه باشه .حتما امتحان میکنم.ممنون

    پاسخ
  2. در تبریز دویماج که دویمچ می گویند را با مغز نان خورد شده و گردو خرد شده و پنیر تبریز که تمام مواد را مخلوط و بصورت ماساژ با دست مخلوط کرده و در آخر مقداری روغن یا بهتر است کره آب شده روی آن می دهند و پس از مخلوط کردن با گرمای روغن که به مواد داده میل می کنند. این غذا در قدیم در ماه مبارک رمضان به علت مقوی بودن مصرف می گشته است.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.