خورشت بادام و پسته
موارد اولیه
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ پیمانه بادام خام
- ۱/۲ پیمانه خلال پسته
- ۳عدد پیاز درشت
- ۴ قاشق سوپ خوری آبغوره
- ۱ پیمانه آب گوشت
- ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- روغن به مقدار لازم
- نمک،فلفل و زردچوبه به میزان کافی
- ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام
دستور پخت
- مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
- پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده، تفت دهید.نمک،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم ، گوشت مغز پخت شود.
- بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن ، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزائید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.
منبع:www.ashpazonline.com
به نظر خوب میاد، سریع و احتمالا خوشمزه. امشب درستش می کنم.
فوقالعاده خوشمزه شدددد
من حتی فلبداهه 😄 یه سری مواد اضافه کردم ، عااااالی شد عاااالی .
من به مقدار دلخواهم رب گوجه فرنگی و ابلیمو اضافه کردم، و گوجه سبز
که خودم قبلا تو ابنمک خوابونده بودم، چند دونه ریختم، و یک قاشق غ. جعفری خرد شده
واسه عطر خورش اضافه کردم! و حدود بیست حبه زیتون هم اضافه کردم.
فوقلعاده غذای مقوی و خوشمزه ای شد، 😋😋😋😋😋😋😋
کل خانواده به به و چه چه کردن ، عالی شد .
گوشت را نمی خواد قلقلی کنیم ….همین طوری باشه؟