خورشت بادام و پسته

موارد اولیه

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیمانه بادام خام
  • ۱/۲ پیمانه خلال پسته
  • ۳عدد پیاز درشت
  • ۴ قاشق سوپ خوری آبغوره
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک،فلفل و زردچوبه به میزان کافی
  • ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام

دستور پخت

  1. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
  2. پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده، تفت دهید.نمک،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم ، گوشت مغز پخت شود.
  3. بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن ، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزائید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

منبع:www.ashpazonline.com

3 نظر برای خورشت بادام و پسته

  1. به نظر خوب میاد، سریع و احتمالا خوشمزه. امشب درستش می کنم.

    پاسخ
  2. فوقالعاده خوشمزه شدددد
    من حتی فلبداهه 😄 یه سری مواد اضافه کردم ، عااااالی شد عاااالی .
    من به مقدار دلخواهم رب گوجه فرنگی و ابلیمو اضافه کردم، و گوجه سبز
    که خودم قبلا تو ابنمک خوابونده بودم، چند دونه ریختم، و یک قاشق غ. جعفری خرد شده
    واسه عطر خورش اضافه کردم! و حدود بیست حبه زیتون هم اضافه کردم.
    فوقلعاده غذای مقوی و خوشمزه ای شد، 😋😋😋😋😋😋😋
    کل خانواده به به و چه چه کردن ، عالی شد .

    پاسخ
  3. گوشت را نمی خواد قلقلی کنیم ….همین طوری باشه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.