ته چین آلو اسفناج با مرغ

موارد اولیه

  • مرغ 200 گرم
  • پیاز یک عدد
  • اسفناج 700 گرم
  • آلو هفت عدد
  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • ماست یک پیمانه
  • زعفران دم‌کشیده 1/4 پیمانه
  • کره 150 گرم
  • روغن مایع چهار قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور پخت

  1. برنج را خیس می‌کنیم.
  2. مرغ را با پیاز می‌پزیم.
  3. اسفناج‌ها را خرد کرده، روی حرارت می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ می‌کنیم.
  4. تخم‌مرغ‌ها را زده نمک، فلفل‌سیاه، زعفران دم‌کرده و کره آب‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک‌دست شود.
  5. آلوها را از قبل خیس کرده، گوشت آن را از هسته جدا و کنار می‌گذاریم.
  6. استخوان‌های مرغ پخته را جدا کرده و گوشت آن را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم.
  7. برنج را آبکش کرده و کنار می‌گذاریم.
  8. سس ماست و تخم‌مرغ را به سه قسمت تقسیم کرده یک قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبکش شده مخلوط می‌کنیم.
  9. ظرف پیرکس یا تفلون را چرب کرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف می‌کنیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف می‌کنیم و بعد از اسفناج آلوها را ریخته و مقداری برنج روی آن می‌ریزیم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغ‌ها را روی برنج ریخته و مرتب می‌کنیم
  10. در مرحله آخر باقی‌مانده برنج را ریخته و با پشت قاشق به برنج فشار می‌آوریم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روی برنج می‌ریزیم.
  11. روی ظرف را با فویل می‌پوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود می‌آوریم آن‌گاه ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت یک تا یک ساعت و نیم می‌گذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده در یک سینی برمی‌گردانیم و با یک چاقوی تیز برش می‌زنی

 

2 نظر برای ته چین آلو اسفناج با مرغ

  1. میشه بگید برای تهیه ته چین نسبت تخم مرغ و ماست به چه شکل باید باشه ؟ یک تخم مرغ چقدر ماست نیاز دارد ؟

    پاسخ
    1. راضی بودم

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.