تخم مرغ خامه ای

موارد اولیه

  • شش عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • دو فنجان شیر
  • یک هشتم قاشق مرباخوری فلفل سفید
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

دستور پخت

  1. در یک قابله آب ریخته و تخم مرغ ها را در آن قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید.
  2. تخم مرغ ها را پوست کنده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
  3. در یک ماهیتابه کوچک، کره را ریخته و آن را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود
  4. آرد را به آن افزوده و کمی هم بزنید، سپس شیر را به آرامی به آن افزوده و تا زمانی که ترکیبی یکنواخت به دست آید، هم بزنید.
  5. نمک و فلفل ها را به همراه قطعات تخم مرغ به آن افزوده و چند دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.

منبع:hel30.com

5 نظر برای تخم مرغ خامه ای

  1. عالیه

    پاسخ
    1. ولی یکم اون تخم مرغ با خامه بد میشه

      پاسخ
      1. خامه نداره که اسمش تخم مرغ خامه ایه :)

        پاسخ
  2. عالیه فوق العادست

    پاسخ
  3. غذای بسیاخوشمزه و همچنین فوقالعاده هست………

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.