بورانی هویج (کردی)
موارد اولیه
- هویج 3عدد بزرگ ، نگینی خرد شده
- برنج آش ( گرده ) 1/5پیمانه
- کره 100 گرم
- نخودفرنگی نصف پیمانه
- جعفری ساطوری 1 قاشق غذا خوری
- ماست 1 پیمانه
- سیر له شده ا حبه
- تخم مرغ 3 عدد
دستور پخت
- نصف کره را در ماهيتابه گودی ریخته بعد از ذوب شدن، هویج را اضافه کرده و در ماهتابه را میگذاریم.
- هر از گاهی هم میزنیم، تا هویج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت میدهیم، ،نخودفرنگی و جعفری را هم اضافه کرده، و هم ميزنيم
- آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را میگذاریم.
- وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم میکنیم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نباید آب آن کامل کشیده شود،
- ماست را در پیاله ریخته سیر را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم
- در ماهتابه دیگری بقیه کره را ریخته، تخم مرغ ها را نیمرو میکنیم،
- غذا را درون پیاله ای ریخته حالت داده در بشقاب برمیگردانیم.
- 2 قاشق ماست روی آن ریخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان میگذاریم
- با نان سنگک نوش جان میکنیم.
نکته: این غذا با بورانی که در زبان فارسی شنیده اید کاملا متفاوت است .
با تشکر از خانم شیلان حمیدی که این غذای خوشمزه کردی رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
یک غذای دیگه هم به نام بورانی هویج در سایت داریم که مشاهده اون هم خالی از لطف نیست.
دمت گرم
سلام ممنون
منظورتون از برنج آش چی بود؟
برنج آش بزرگ نیست و معمولا از برنج هایی که اندازه اش نصف برنج های عادی هست استفاده میشه. چون برنج ری میکنه قد میکشه!
همون برنج نیمه هست. معمولا برای پخت آش یا شله زرد استفاده میشه
فکرکنم خرده برنج باشه منظورشون
خیلی عالی بود ممنون
سلام، نه توی سوپر مارکت بگید برنج آش بهتون میدن، با برنج پلویی فرق داره