بادمجان فنری

موارد اولیه

  • بادمجان 3 عدد تُپُل و كشيده
  • گوشت چرخ كرده 300 گرم
  • فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري
  • پياز 2 عدد
  • نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه
  • گوجه فرنگي 500 گرم
  • سير 2 حبه
  • روغن 2 قاشق سوپخوري

دستور پخت

  1. بادمجان ها را با پوست مي شوييم و خشك مي كنيم. تمام طول بادمجان را با چاقو برش مي دهيم؛ به طوري كه برش ها عميق باشد، ولي بادمجان متلاشي نشود. بعد بادمجان هاي آماده را نيم ساعت در آب و نمك قرار مي دهيم. پس از اين مدت، آنها را مي شوييم و در آبكش مي گذاريم.
  2. يك عدد پياز را روي گوشت چرخ كرده رنده مي كنيم و فلفل قرمز، كمي فلفل سياه و نمك را به مواد مي افزاييم و با دست مخلوط مي كنيم. درون برش هاي بادمجان را با گوشت پُر مي كنيم و اضافي گوشت را از سطح بادمجان پاك مي كنيم. وقتي تمام برش ها را با گوشت پر كرديم، آنها را كمي سرخ كرده و يك ليوان كوچك آب و كمي نمك روي آنها مي ريزيم و در ظرف را مي بنديم تا بادمجان ها بپزد. حرارت بايد ملايم باشد تا بادمجان ها با بخار بپزند.
  3. يك پياز ديگر را نگيني خرد مي كنيم و با روغن تفت مي دهيم. سير خرد شده را مي افزاييم و يك دقيقه ديگر تفت مي دهيم. سپس گوجه فرنگي پوست كنده و خرد شده را اضافه مي كنيم و مي گذاريم تفت بخورد و يك ربع با حرارت ملايم بجوشد تا جا بيفتد. براي سرو، سس را در ظرف موردنظر مي ريزيم و بادمجان ها را روي آن مي چينيم و با فلفل سبز آن را تزيين مي كنيم.

نکته: طعم این غذا باید کمی تند باشد.

منبع:www.hashpazi.ir

8 نظر برای بادمجان فنری

  1. عالی بود مرسی شدید

    پاسخ
  2. این عکس آخه کجاش شبیه اینیه که شما توضیح دادین؟؟؟؟!!!!!!!

    پاسخ
  3. توضیح غذا اصلا شبیه عکس نبود

    پاسخ
  4. باسلام، ببخشید تا آخرین مرحله و سرو بادمجان با پوست می ماند؟

    پاسخ
    1. کناره ها دارای پوست هستند که به راحتی کنده می شوند.

      پاسخ
  5. توضیحتون همون دلمه بادمجوون نیس آیا؟؟؟؟
    من غذایی رو که تو عکسه رو می خوام!!!!!!!!!

    پاسخ
  6. هنوز درست نکرشبیه دلمه است

    پاسخ
  7. سلام. ببخشید اینکه فرمودید تمام طول بادمجون رو برش عمیق بدیم دقیقا چطوری میشه؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.