اناربیج
موارد اولیه
- مغزگردوى سائیده شده : ۳۵۰ گرم
- سبزى: تره, جعفرى, گشنیز و نعناع :یک کیلو
- گوشت چرخ کرده گوساله: نیم کیلو
- پیاز متوسط : ۱ بونه
- رب انارترش یا آب انار یا آب غوره : به حدى که خورش ترش شود
- نمک و فلفل و زردچوبه :_ به اندازه کافى
دستور پخت
- مغزگردو را مثل گردوى خورشت فسنجان می سائیم تا نرم شود. سبزى ها را تمیز نموده و شسته می گذاریم تا آبش برود و بعدا ساطورى ریز خرد نموده با روغن سرخ می کنیم. پیاز را در گوشت چرخ کرده, رنده نموده ونمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط می کنیم, آنگاه از گوشت چرخ کرده کوفته هاى کوچک , از یک گردو کوچکتر درست می کنیم.
- سپس گردوى سائیده شده را با سه یا چهار لیوان آب و کمى زردچوبه می گذاریم با حرارت ملایم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بیفتد, سپس سبزى سرخ کرده را اضافه نموده باز می گذاریم چند جوش بزند تا سبزى پخته شود, آنگاه کوفته ها را یک یک داخل خورشت که در حال جوشیدن است می اندازیم تا خورشت ازجوش نیفتد و کوفته ها باز نشود.
- ترشى را اضافه مىکنیم روى آتش ملایم چند جوش دیگر که زد و هنگامى که کوفته ها پخته شد و خورشت جا افتاد برمی داریم. غلظت این خورش مثل فسنجان است و باید کم آب باشد. غذا آماده است .با برنج خوشمزه می شود. نوش جان
منبع:kadbanu.ir
عالیه
غدای فوق العاده ایه و البته گیلانی
خیلی عالی و خوشمزه است
دهنم اب افتاد سعی میکنم هرچه زودتراین غذارودرست کنم ظاهرا که عالیه
اگر ممکنه ازش تصویری هم تهیه کنید و برای ما ارسال کنید.
سلام ما تومحل کارمون کارمون غذا درست میکنیم امروز نمیدونم چی درست کنیم دیروز سبزی پلو داشتیم ولی بامرغ
من خودم رشتی ام! اصلا پیاز نداره تو دستورش! به جای پیاز، یکم از سبزی (جعفری) خام ساطوری شده به گوشت کوفته اضافه کنین! اینطوری خیلی خوشمزه تره! تازه پیاز، شیرینش هم میکنه!
باز نمیشه اینطوری؟!
من امروز ظهر پختم…خیلی خوشمزه شد
من گشنمه…نمیدونین چقدر خوشمزست …..
عالیه کلا غذاهای گیلانی حرف اولو میزنن نه تنها من که رشتیم میگم شمامال هرکجا میخوای باش اگه غذاهای گیلانیو خورده باشی همینو میگی مطمعن باش
تقریبا دستورش درسته
فقط اون چیزی که طعم و مزه ی مطبوعی به این غذا میده یه سبزی محلی هست به اسم چوچاق
و البته مقداری از سبزیجات کوبیده و سرخ نشده رو هم با گوشت مخلوط میکنن و در واقع داخل کوفته ها هم سبزی هست