املت شکم پاره قارچ و ذرت
موارد اولیه
- تخم مرغ=2 عدد
- قارچ=100 گرم
- ذرت=100 گرم
- پنیر پیتزا =به میزان لازم
- نمک و آویشن= به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم
- سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود
- بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .
- لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .
منبع:www.ashpazonline.com
سلام
سایتتون عالیه.
من این املتو درست کردم خوشمزه نشد
chera
خیلی خوشمزه شد، همه خوششون اومد، ممنون
چقدر سخت
مشکل همه ی املت ها اینه که وقتی تخم مرغ ها رو هم میزنم بوی بدی میگیره و کل غذا بد بو میشه…. چیکار کنم بو نگیره؟
نطفه تخم مرغ رو بگیرید
میشه به تخم مرغ 1 تا 2 ق غ شیر و 1 ق م آرد اضافه کنید که وقتی توی تابه میریزید خودش رو بگیره و مثل خمیری دور مواد بشه و راحت پاره نشه
من این املت رو درست کردم خیلی خوشمزه شد کاش میشد عکسش رو بفرستم البته من به تخم مرغ ها در حین هم زدن نمک و فلفل و زردچوبه زدم که بوش رو بگیره