املت شکم پاره قارچ و ذرت

موارد اولیه

  • تخم مرغ=2 عدد
  • قارچ=100 گرم
  • ذرت=100 گرم
  • پنیر پیتزا =به میزان لازم
  • نمک و آویشن= به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم
  2. سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود
  3. بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .
  4. لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .

منبع:www.ashpazonline.com

8 نظر برای املت شکم پاره قارچ و ذرت

  1. سلام
    سایتتون عالیه.
    من این املتو درست کردم خوشمزه نشد

    پاسخ
    1. chera

      پاسخ
  2. خیلی خوشمزه شد، همه خوششون اومد، ممنون

    پاسخ
  3. چقدر سخت

    پاسخ
  4. مشکل همه ی املت ها اینه که وقتی تخم مرغ ها رو هم میزنم بوی بدی میگیره و کل غذا بد بو میشه…. چیکار کنم بو نگیره؟

    پاسخ
    1. نطفه تخم مرغ رو بگیرید

      پاسخ
  5. میشه به تخم مرغ 1 تا 2 ق غ شیر و 1 ق م آرد اضافه کنید که وقتی توی تابه میریزید خودش رو بگیره و مثل خمیری دور مواد بشه و راحت پاره نشه

    پاسخ
  6. من این املت رو درست کردم خیلی خوشمزه شد کاش میشد عکسش رو بفرستم البته من به تخم مرغ ها در حین هم زدن نمک و فلفل و زردچوبه زدم که بوش رو بگیره

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.