اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست
موارد اولیه
- روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
- خمیر نان فرانسوی تست شده و خرد شده ۲ پیمانه
- گوجه خرد شده : ۵/۱ پیمانه
- سیر : ۱- ۲ حبه
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- ریحان : نصف پیمانه
- پنیر پارمسان : ۱ پیمانه
دستور پخت
- ابتدا فر را از قبل گرم کنید (۳۵۰ درجه فارنهایت)، سپس نان را به صورت مکعبی خرد کنید. داخل یک ظرف مخصوص فر روغن زیتون ریخته، تکه های نان را به آن اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا تست شود. در این فاصله گوجه فرنگی و سیر را داخل خرد کن ریخته یا رنده کنید به آن ادویه بزنید و با مواد قبلی (نان و روغن تست شده و زیتون) حسابی مخلوط کنید . پس از آن ریحان را نیز خرد کرده به موادتان اضافه نمایید.
- پنیر پارمسان را رنده کنید و روی مواد را با آن پر کنید.
- و دوباره در فر بگذارید حدود ۳۰ دقیقه تا روی آن طلایی رنگ شود.
منبع:zop.ir
عالی ی ی ی ی
mahyshare khpshmazzast man ke jaye ghazaye asli ham estefade kardam
من این غذا رو درست کردم مشکلی که پیش اومد این بود که نان تست ها به دلیل گوجه فرنگی نرم و له شده بودند باید چکار کنم؟
ر زمستان گوجه فرنگی ها به دلیل گلخانه ای بودن خیلی آبدار هستند و این مشکل پیش می آید.میتوانید آب گوجه را جدا کنید.
بنده حدود یکسال است گیاه خواری میکنم لطف کنید ودستورغداهای گیاهی بیشتری بگذارید سپاسگزارم