اردور قارچ با پنیر فتا

موارد اولیه

  • پنير فتاي خرد كرده: 125 گرم
  • آب گوجه فرنگي : 3 قاشق سوپخوري
  • پياز ريز خرد كرده :1 قاشق سوپخوري
  • جعفري خرد كرده :1 قاشق سوپخوري
  • آبليموي تازه : 1 قاشق چايخوري
  • فلفل : به ميزان لازم
  • شكر قهوه اي : 1 قاشق سوپخوري
  • قارچ درشت : 10 عدد
  • آرد سوخاري : 1 قاشق سوپخوري
  • پنير پارمسان : 1 قاشق سوپخوري

دستور پخت

  1. در ظرف بزرگي پنير فتا ،آب گوجه فرنگي ، پياز،جعفري و آبليمو را با هم مخلوط كنيد و فلفل سياه و شكر را بيفزائيد و كنار بگذاريد . قارچ ها را خوب بشوئيد و خشك كنيد.سپس پايه ي قارچ ها را جدا كنيد و آن ها را در ظرف نسوزي بچينيد و با مواد قبلي پر كنيد . حالا مخلوط آرد سوخاري و پنير پارمسان را روي قارچ ها بريزيد و درفر(تاون)گرم شده با دماي 180درجه ي سانتيگراد ،به مدت تقريبي 10-15 دقيقه قرار دهيد تا طلائي رنگ شود.

نکته ی خواندنی
قارچ از جمله سبزیجات مفید است که ارزش املاح آن بالا می باشد .به جز ویتامین های B9(اسید فولیک) و B6(پریدوکسین) ،تمام منابع ویتامینی و املاح قارچ در ا ثر طبخ خوب حفظ می شود.

منبع:www.rasekhoon.net

2 نظر برای اردور قارچ با پنیر فتا

  1. khoob bood kheili mamnoon faghat panire parmesan chie ?

    پاسخ
  2. بسیار جالب بود ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.