آدانا کباب
موارد اولیه
- گوشت چرخكرده يك كيلوگرم
- پياز متوسط دو عدد
- فلفل دلمهاي قرمز سه عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پياز بزرگ يك عدد
- جعفري سه قاشق غذاخوري
- گوجهفرنگي سه عدد
- سماق يك قاشق غذاخوري
- آب ليموي تازه دو قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
دستور پخت
- گوشت چرخكرده را به همراه پياز رندهشده كه آب آن گرفته شده است و نمك، فلفل و فلفل دلمهاي نگينيشده مخلوط كرده و ورز دهيد. آنها را به صورت سوسيس در آورده، در روغن سرخ كنيد و بگذاريد تا روغن آن گرفته شود.
- براي سالاد پيازها را خلالي و گوجهفرنگي را به صورت نگيني همراه با سماق آب ليمو، نمك، جعفري، فلفل و روغن زيتون مخلوط کنيد. آنگاه كبابها را داخل نان مخصوص تركيهاي قرار داده و روي آنها سالاد بريزيد و به صورت لقمهاي ميل كنيد.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
عالی بود ممنون فقط کاشکی میگفتی نونشو چطوری درست می کنن
ترکا ادانا کبابو با نون ساندویچی میخورت
این غذارو من قبلا هم درست کردم واقعا عالی وخوشمزه می شه
سلام من دیشب درستش کردم خیلی خوشمزه بود با پلو خوردیم به جای نون
معرکه.
به خصوص سالادش چه ترکیبه خوشمزه ای بود سماق و آبلیمو
س.میشه برامجالس خاص استفاده کرد.مرسی