آبگوشت گیاهی
موارد اولیه
- گندم 4/1 پیمانه
- نخود ، لوبیا چیتی وسفید 1 پیمانه
- پیاز متوسط 2 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- سیب زمینی متوسط 4 عدد
- سویا 2/1 پیمانه
- رب 3 قاشق غذاخوری
- روغن 3 قاشق غذا خوری
- نمک 2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز 8/1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی 4 عدد
- کره 100 گرم آب 8 پیمانه
- زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
- دارچین 1 قاشق چایخوری
دستور پخت
- ابتدا تمام حبوبات و گندم را از قبل خیس می کنیم که نفخ آنها گرفته شود . سپس بمدت 2 الی 3 ساعت می پزیم تا کاملا پخته شود . سویا را طبق روش قبل آماده کرده و با کره خوب تفت می دهیم و به ترتیب زرد چوبه ، فلفل سیاه ، نمک ، دارچین ، کمی زعفران آب شده ( به دلخواه ) ، رب گوجه فرنگی ، دو عدد پیاز که از قبل سرخ کرده ایم را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس 4 عدد سیب زمینی پوست کنده و 4 عدد گوجه فرنگی پوره شده را همراه با 8 پیمانه آب و لیمو عمانی نصف شده را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد و تمام مواد جذب یکدیگر شوند .
- موقع سرو کردن آب آن را ا ز توری رد کرده و بقیه محتویات را جدا نموده ، بکوبید و در ظرف مورد نظر با سبزی خوردن و نان سنگک گرم میل نمائید. نکته : گندم که سرشار از ویتامین B است در این غذاباعث غلظت و لعاب می شود در صورت تمایل می توان از سبزیجات معطر استفاده کرد .
منبع:cooking.akairan.com
با سلام واقعا از زحمتی که بابت سایت میکشید تشکر میکنم آبگوشت گیاهی رو درست کردم همه خانواده از پیر گرفته تا بچه خوششون اومد الا شوهرم اونم دلیلش بدی غذا نبود کلا از آبگوشت خوشش نمیاد
بسیار خوب برای ما گیاه خوارا.
موافقم
ممنونم از دستور پخت هایی که میذارین
یک سوال، هر کدوم از حبوبات یک پیمانه یا هر سه با هم پیمانه؟