استیک زبان با سس قارچ

موارد اولیه

  • زبان گوساله کوچک=1عدد
  • برگ بو=1عدد
  • سیر=1عدد
  • پیاز=1عدد کوچک
  • هویج=1عدد کوچک
  • کرفس=نصف یک شاخه کوچک
  • آب و نمک=به میزان لازم
  • ارچ=1بسته
  • آب لیمو=1قاشق سوپخوری
  • رب گوجه فرنگی=1-2قاشق سوپخوری
  • کره یا روغن=50گرم
  • عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)=1تایک و نیم پیمانه
  • سس فلفل=1قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز(خلالی خرد شده)=یک هشتم عدد

دستور پخت

  1. زبان راشسته زواید آن را بگیرید .سپس آن را لوله کرده و به وسیله یک رشته ضخیم ببندید ودر قابلمه قرارش دهید.آب به اندازه ای که لازم است و نیز سبزیجات را اضافه کرده و بگذارید تا حدود 3تا4 ساعت با حرارت کم بپزد .در آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید .زبان را از عصاره اش جدا کرده و بگذارید تا کمی خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از دورش جدا سازید .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره یا روغن ،تفت مختصری داده از تابه در آورده و کنار بگذارید.
  2. در همان تابه قارچ را با آب لیمو تفت دهید.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده ،یک تفت دیگر داده عصاره زبان را اضافه کنید.پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده،خلال های نازک و بلند فلفل دلمه ای را بیفزایید .زبان را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن سس بریزید.گوارای وجود!

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.