کتلت گوشت

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • سیب زمینی متوسط 500 گرم
  • تخم مرغ 3 یا 4 عدد
  • پیاز متوسط 2 یا 3 عدد
  • خرده نان 1 فنجان
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت

  1. سیب زمینی ها را برای مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت زیاد در آب می پزیم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و رنده می کنیم.
  2. پیازها را نیز پوست کنده ، رنده می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.
  3. همچنین تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل ، جعفری و گوشت را به مواد قبلی می افزاییم. آنها را خوب با هم مخلوط می کنیم تا هنگامی که کاملا یکدست شوند.
  4. سپس از این مخلوط گلوله هایی به ضخامت 4 تا 5 سانتی متر برمی داریم . خرده نان ها را در سطح صاف پخش می کنیم و هر یک از گلوله ها را دراین خرده نان ها می غلتانیم تا کاملا آغشته شوند. گلوله ها را به صورت بیضی شکل می دهیم به طوریکه ضخامت هر کدام 1 سانتی متر شود.
  5. روغن را در تابه ریخته و حرارت می دهیم . کتلت ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم تا هر دو طرف آنها طلایی گردد.
  6. می توانیم کتلت ها را با جعفری و برش های گوجه فرنگی تزئین کنیم.

55 نظر برای کتلت گوشت

  1. سلام باآرزوی موفقیت شماجوانان عزیز اگر به این مواد کمی پودر تخم گشنیز هم اضافه کنید خش طعم وخوشبو می شود.

    پاسخ
    1. با راهنمایی های شما عزیزان و لطف خدا چشم امید داریم که موفق بشیم!

      پاسخ
  2. من درست کردم ولی وا رفت!!!!!!!!!!!

    پاسخ
    1. طبیعتا وجود اون همه تخم مرغ باعث قوام کتلت میشه. ولی اگر این اتفاق براتون میفته میتونید از کمی آرد نیز در مواد استفاده کنید.

      پاسخ
    2. سلام.
      دلیلش پیازه.
      باید آب پیاز رو بگیرید. وگرنه با وجود این همه تخم مرغ، باز هم وا میره.

      پاسخ
      1. دقیقا متاسفانه کسی که دستور غذا را نوشته کاملا فراموش کرده به تایید بر این نکته
        آب پیاز را کامل باید بگیرید. 🙂🙂

        پاسخ
  3. من درست کرم.اول فکر میکردم وا میره ولی خیلی خوب شد.تشگر.

    پاسخ
  4. اولین باری بود که کتلت به این خوشمزگی خورده بودم. دستتون درد نکنه عالی بود

    پاسخ
  5. باسلام من مهران هستم 23ساله.
    این غذا به نظر من کمی اشکال دارد

    پاسخ
    1. خب بفرمایید به نظر شما مشکل کجاست؟

      پاسخ
  6. عالیییییییییییی بود

    پاسخ
  7. پس کو گوشتش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. مامان نرگس گرامی؛ اگر بند سوم از دستور تهیه رو بخونید متوجه میشید که کو گوشتش!

      پاسخ
  8. به نظر من این عکسی که تهیه کردید ماله این کتلت نیست !

    پاسخ
    1. ای غذا خوبه ولی توی مواد اولیه نگفته جعفری بریزید ولی توی دستور پخت گفته جعفری…..حالا جعفری بریزیم خوب میشه

      پاسخ
      1. گفته تزئین کنیم با جعفرى

        پاسخ
  9. واااااااااااااااااااااااااااای چه آبرویی ازمون رفت حالا گوشتشو دیدم

    پاسخ
    1. طوری نیست :)

      پاسخ
  10. اگر میخوای کتلت بازنشه باید سیب زمینیش سرد باشد

    پاسخ
  11. عالی بود

    پاسخ
  12. خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود

    پاسخ
  13. اگه آرد نداشته باشه حتما وا میره توی مواد لازم آرد رو هم اضافه کنید در ضمن منم موافقم که عکس بالا مال این کتلت نیست.

    پاسخ
  14. سلام
    دستورش درسته ولی من بجای آرد از آرد نخود چی استفاده میکنم
    البته منم با بقیه موافقم که این عکس نمیتونه عکس این دستور پخت باشه و عکس مهم نیست مهم دستور پختشه
    عالی عزیزم
    مرسی

    پاسخ
  15. قابل توجه: 1= اگه اب پیاز را کامل بگیرید خیلی خوبه . 2= نمک از وا رفتن جلوگیری میکنه . ببخشید که تلگرافی بود…… شماهم تجربه هاتونو بگید.

    پاسخ
  16. راستی یادم رفت بگم. از دونوع سیب زمینی پخته و خام استفاده کنید. خیلی خوبه . یادتون نره اب سیب زمینی خام رو حسابی بگیرید

    پاسخ
  17. سلام.
    من که غذا رو تهیه کردم شبیه همین عکس دراومد. چون تمام موادشو چرخ کردم.

    پاسخ
  18. واقعامفید می شه چون با گوشت وتخم مرغه

    پاسخ
  19. خیلى عالییه اگه از پودر سوخارى هم استفاده کنین خوشمزه تر میشه.مرسى

    پاسخ
  20. سلام ولی من سیب زمینی رو خام میریزم بهد شامی رو سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  21. سلام من میخوام امشب این غذا رو تهیه کنم امیدوارم خوب بشه چون ناهارم خوب از آب در نیومد می خوام تلافی کنم

    پاسخ
  22. واقعا خوشمزه است امتحانش کنی من درست کردم .

    پاسخ
  23. عالی

    پاسخ
  24. اگه همه مراحل دستور تصویری میزاشتین عالی میشد. آرد چقدر باشه؟

    پاسخ
  25. عالی ولی واقعا وا نمیره ؟

    پاسخ
  26. خیلی خوب شد مرسی

    پاسخ
  27. ببخشید میشه تخم مرغ نداشته باشه؟ وا میره؟ میشه جای تخم مرغ چیز دیگه زد؟

    پاسخ
  28. vay kheyli khob shod khoshmaze va eyne tasvireton. fagat az tarse va raftan 2 gashog ard zadam. bah bah

    پاسخ
  29. با سلام و تشکر خیلی خوب بود

    پاسخ
  30. ما همیشه همین طوری درست میکنیم عالی میشه

    پاسخ
  31. سلام این موادرای چهار نفر کافیه؟ واینکه آرد جه قدر اضافه کنم میشه اندازه های دقیق نمک و فلفل و زدچوبه و آرد بگید آخه میخوام امشب اولین غذا رو درست کنم:)))
    14ساله از اهواز:-)

    پاسخ
  32. سلام این 500 گرم سیب زمینی زدید یعنی چندتا دونه؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. خب یعنی نیم کیلو. بستگی داره اندازه سیب زمینی چقدس باشه ولی مثلا دو سه تا متوسط

      پاسخ
  33. میگمممم به جای خرده نون چی میتونیم بزنیم؟؟؟؟؟

    پاسخ
  34. Man hamishe doros mikardam ino valli ba sib zaminiye kham… tahala ba abpaz doros nakardam..emroz doros mikonam bbinam chi mishe

    پاسخ
  35. سلام.من درست کردم.عالی شد.
    ممنون از سایت خیلی خیلی خوبتون

    پاسخ
  36. کتلت با سیب زمینی خام درست میشه و هم بو و هم مزش عالیه.این بیشتر طعم و بو و قیافه کو کو رو داره.

    پاسخ
  37. کلا عالی بود ممنونم عشقم

    پاسخ
  38. مامی خوایم این کتلت روبپزیم ولی می ترسیم وابره چون یه بار امتحانش کردیم حالا باید چی کارکنیم.؟

    پاسخ
    1. اگه با سیب زمینی خام بپزی اصلا وا نمیره خیلی هم خوشمزه میشه

      پاسخ
    2. اگه با سیب زمینی خام بپزی اصلا وا نمیره خیلی هم خوشمزه مبشه

      پاسخ
  39. سلام میشه به جای خورده نون از چیز دیگه ای هم استفاده کرد؟؟
    ممنون

    پاسخ
  40. خوب بوش همه جارو برداشته

    پاسخ
  41. این مقدار مواد برای چند نفر است

    پاسخ
  42. سلام من درست کردم خیلی خوب بود :-)

    پاسخ
  43. *** یک نکته خیلی مهم : من توی کتلت سیر رنده می کنم البته بستگی به ذائقه تون داره ولی مزه سوسیس کالباس می گیره و عالی میشه. بعدم میزارم لای نون همبرگری و کاهو و گوجه و ….. وای ی ی ی ی ی ی!!!!!

    با سیب زمینی خام هم درست می کنم. اگر رنده ریز بزنین و آب سیب و زمینی و پیاز رو خوب بگیرین عالی میشه. دست آخر هم خوب مواد رو چنگ بزنین که مخلوط بشن. همیشه تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنین و مخلوط کنین که زیادی شل نشه. اگر هم شل شد باز آرد آروم آروم اضافه کنین تا یک دست بشه.
    خیلی خیلی راحته من که همیشه همینجور الکی پلکی درست می کنم خوبم در میاد D:

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.