کباب تنبل

موارد اولیه

  • ران مرغ سه عدد
  • پياز دو عدد
  • بادنجان چهار عدد
  • گوجه‌فرنگي يك عدد
  • سير دو حبه
  • فلفل قلمي دو عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. مرغ را با آب و يك عدد پياز و نمك آب‌پز مي‌‌كنيم. پياز را خرد كرده و تفت مي‌‌دهيم تا كمي طلايي شود. گوشت مرغ را خرد كرده و به پياز مي‌‌افزاييم سير خرد شده، نمك و فلفل را هم اضافه مي‌كنيم. فلفل قلمي‌ها و بادنجان‌‌ها را در فر يا روي اجاق كبابي كرده، ساطوري يا كاملا خرد مي‌كنيم و در ظرف مي‌كشيم و روي آن هم مرغ‌ها را مي‌ريزيم و با گوجه‌فرنگي و فلفل‌دلمه‌اي نگيني شده تزئين مي‌كنيم.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

5 نظر برای کباب تنبل

  1. اسم غذا جالب است کباب تنبل:-)

    پاسخ
  2. غذای خوشمزه ای شد! مرسی!
    ولی اسمش…

    پاسخ
  3. غذای خوبیه مرسی

    پاسخ
  4. غذای خوبی بود متشکرم منتظر غذاهای خوب شما هستم

    پاسخ
  5. بسیار عالی و خوشمزه ولی تنبلونه نبوداااا

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.