پیتزا کالزونه

موارد اولیه

  • آرد حدود 400 گرم
  • روغن مایع 3 قاشق غ
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • شکر 1 ق سوپخوری
  • خمیر مایه 1 ق سوپخوری
  • نمک قدری
  • فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
  • کالباس سوسیس خرد شده
  • پیاز و قارچ خرد شده
  • زیتون بدون هسته و خرد شده
  • گوجه فرنگی ورقه شده
  • پنیرچدار و موتزارلا رنده شده

دستور پخت

  1. شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه .
  2. سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .
  3. قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکف اون پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین . روی همون نیمه که سس زدین ، مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین.
  4. حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردونین و روی اون قرار بدین و گوشه ها رو با دست بچسبونین و بپیچونین تا کاملا بسته بشه . درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 40 دقیقه بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه .از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین . از دانه کنجد هم میتونین برای روی خمیر پیتزا استفاده کنین .

منبع:padideh-iran.mihanblog.com

توسط: چی بپزم؟

6 نظر برای پیتزا کالزونه

  1. به نظر عالی میاد.ممنون

  2. برای چند نفره.

  3. با سلام سس مخصوص چطوری درست میشه؟؟

  4. عالیه

  5. پیتزای مورد علاقه ی من و همسرمه.
    عالیه حتما درست کنید.
    البته من همش رستوران خوردم ، ایشالا خودمم وقت کنم تو خونه درست میکنم :)

  6. من درست کردم افتضاح شد، اصلا پیتزا کالزونه کجا و این کجا.
    اول که 400 گرم که چه عرض کنم حدود 1 کیلویی آرد میخواد
    وقتی هم آماده شد انقدر خمیرش سفت بود که اصلا نمیشد خوردش و طعم خمیرش خیلی بد بود 😷😷😞😞
    به نظر من اصلا با این دستور درست نکنید.
    فک کنم خمیرش فقط واسه خمیر پیتزا معمولی مناسب باشه
    تعدادش هم طوری هست که واسه 4 تا 5 نفر خوبه. ولی خودش افتضاحه.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.