پیتزا بادمجان

موارد اولیه

  • خميرپيتزا يا خمير باگت يك چانه
  • سوسيس پنج عدد
  • بادنجان دو عدد
  • جعفري خردشده دو قاشق سوپخوري
  • گوجه‌فرنگي مينياتوري و کنجد به ميزان لازم
  • زرده تخم‌مرغ يك عدد
  • پنيرپيتزا پنج قاشق غذاخوري
  • سس قرمز دو قاشق غذاخوري
  • سس خردل يك قاشق غذاخوري

دستور پخت

  1. ابتدا خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد نظر قرار مي‌دهيم
  2. روي آن را سس قرمز ريخته و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ شده را مي‌چينيم
  3. روی آن كمي پنير ريخته و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم
  4. دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مانند حصير مي‌بنديم.
  5. روي خمير زرده تخم‌مرغ زده و كنجد مي‌ريزيم.
  6. سپس به مدت 20 دقيقه با حرارت 170درجه سانتي‌گراد در فر قرار مي‌دهيم تا طلايي شود.

منبع: http://groohashpazi.blogfa.com

3 نظر برای پیتزا بادمجان

  1. این غذا خیلی ی ی ی ی عالی بود.من این پیتزارو در ابعاد بزرگتر درست کردم وباراولم بود که آشپزی می کردم.اما عالی ی ی شد.هرمهمونی می گفت دستت درد نکنه می گفتم دست چی بپزم درد نکنه
    مرسی از غذاهای خوبتون

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. امیدوارم برای بقیه وعده ها و غذاها هم همچنین نقشی داشته باشیم.
      خوشحال شدیم که خوشحالتون کردیم.

      پاسخ
  2. سلام غذاهاتون عالین فقط اگه سعی کنید از مواد هم عکس بزارید عالی میشه چون بعضی موقع ها کم زیاد میشه غذا مثلا سایز بادمجون یا هرچی ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.