واویشکا

موارد اولیه
- سیر 2 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- گوشت چرخ کرده 500 گرم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
- آب 1/2 لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گرد غوره به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.
- بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.
- گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.
- بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.
- در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.
- حسابی که آبدخورش کم شد اگر دوست داشتید یک
- تخم مرغ روی غذا بشکنید. این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.
سلام
دستتون درد نکنه خیلی زحمت میکشید
ممنون که به ما سر می زنید
چرا موتور جست جوووتون کار نمیکنه؟؟؟
به نظر غذای خوبی می آد حتما امتحانش میکنم
یعنی بپزم با ضایقه اصفهانیا میخونه؟
اونایی ک خوردند بنظرتون خوشمزس؟
من دارم درست میکنم این غذا رو .طرز طبخش ک خیلی راحته.فک میکنم خیلی خوشمزه باشه.فقط نمیدونم اصلیت این غذا کجاییه.دوست دارم بدونم
اصلیت این غذا از رودسر در شمال کشور میاد فکر کنم
خیلی خوبه من دارم همین الان درستش میکنم. دستتون درد نکنه.
من همین الان درست کردم واقعا راحت و خوشمزست به خصوص مزه غوره عالیش کرده البته من ابغوره استفاده کردم کلی ممنووون
من این غذارو دوستدارم البته بدون تخم مرغ عالیه
دقیقا این غذا شمالیه.منم الان درست کرخیلی خوب شد.ممنون
سلام.من درستش کردم.خوشمزه شد.ممنون
خوشمزه بود.درست کردم.
سلام.درست کردم.خیلی خوشمزه شد.شوهر و پسرم خوششان اومد.
این غذای گیلانیه. توی لنگرود خوردم. توی بیشتر شهرهای گیلان به نظرم درست می کنن.
این غدا شمالیه مال ما مازندرانیاست با بادمجون یا کدو سبز یا سیب زمینى هم میشه خورد بهش میگیم بیژ بیژ
وای خده خیرتون بده. من که راضی بودم. غذای ساده و راحت دم دستی