نان لقمه‌ ای کالباس

موارد اولیه

  • آرد4 پيمانه
  • خمير ترش1 قاشق سوپخوري
  • كره نصف پيمانه
  • نمك1 قاشق چايخوري
  • شكر1 قاشق مرباخوري
  • شير گرم1 پيمانه
  • پودر زيره در صورت تمايل 1 قاشق چايخوري
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • ژامبون مرغ200 گرم
  • پنير پيتزا ورقه‌اي200 گرم
  • فلفل دلمه خرد شده شده 1 عدد

دستور پخت

  1. آرد را در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد.
  2. سپس شيرگرم، شكر، مايه خميرترش، پودر زيره، نمك و كره را وسط گود ريخته و خوب ورز مي‌دهيم.
  3. بعد روي خمير را با نايلوني پوشانده و نيم‌ساعت در جايي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير دو برابر شود.
  4. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته، روي سطح آن را آرد پاشيده و خمير را به صورت دايره برمي‌داريم.
  5. آن‌گاه، يك ورق ژامبون مرغ، يك تكه پنيرپيتزا، چند تا فلفل‌دلمه‌اي خرد شده روي آن مي‌گذاريم و آن را لوله مي‌كنيم و در سيني فر مي‌چينيم و به مدت ده‌ دقيقه قرار مي‌دهيم بعد از تمام شدن اين مرحله، به خمير استراحت مي‌دهيم، آن‌گاه، روي آن، كره و كنجد مي‌ريزيم و در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار داده، تا روي آن‌ طلايي‌رنگ شود. آن وقت، نان‌ آماده است.

منبع:/www.kallehamol.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.