لم چاپس

موارد اولیه

  • راسته با استخوان گوسفندي يك كيلوگرم
  • روغن‌زيتون چهار قاشق سوپخوري
  • پياز يك عدد
  • پودرسير نصف قاشق چايخوري
  • سس سويا يك قاشق سوپخوري
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • فلفل نصف قاشق چايخوري
  • كره و زعفران آب‌كرده به ميزان لازم
  • گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي در صورت تمايل

دستور پخت

  1. ابتدا رگ و چربي‌هاي گوشت را گرفته، اما استخوان‌ها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغن‌زيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سس‌سويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت مي‌گذاريم تا مزه‌دار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغن‌زيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ مي‌كنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آب‌كرده را با قلم‌مو روي آن بزنيد تا خوشمزه‌تر شود و با گوجه‌فرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

یک نظر برای لم چاپس

  1. عالی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.