قورمه مرغ هندی
موارد اولیه
- ماست3 تا 4 قاشق غذاخوري
- رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري
- پودر فلفل قرمز1 قاشق چايخوري
- پودر زيره سبز1 قاشق چايخوري
- پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري
- نمک1 قاشق چايخوري
- آبليمو ترش1 قاشق غذاخوري
- گشنيز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوري
- روغن مايع1 قاشق غذاخوري
- مرغ500 گرم
- شير نارگيل 250 ميلي ليتر
- رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
- ماست 2 قاشق غذاخوري
- پودر تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
- پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
- سير (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
- زنجبيل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري (در صورت استفاده از زنجبيل خشک نصف قاشق چايخوري)
- آب يک ليوان سرخالي
- روغن 3 قاشق غذاخوري
- هل سبز 3 عدد (له شده)
- خامه 100 گرم
- گشنيز تازه (خرد شده) 1 قاشق غذاخوري
- گوجه فرنگي (براي تزيين) 1 عدد خلال شده
- بادام ورقه شده 50 گرم
دستور پخت
- ابتدا مرغ را مزهدار کرده سپس کبابي و يا گريل ميکنيم، بعد در سس ريخته و با گوجهفرنگي تازه تزيين ميکنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزهتر خواهد شد.
- براي تهيه شير نارگيل:
- پودر نارگيل را با آب در مخلوطکن ريخته و يک تا دو دقيقه هم ميزنيم. سپس از صافي ريز يا پارچه ململ رد ميکنيم؛ شير نارگيل آماده است.
- ماست، رب، فلفل، زيره، پودر تخم گشنيز، نمک، آبليمو، گشنيز و روغن را در کاسهاي مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم 2 ساعت بماند تا مزهدار شود.
- در اين فرصت سس را حاضرميکنيم. ابتدا شير نارگيل، رب گوجه فرنگي، ماست، پودر تخم گشنيز، فلفل، نمک، زنجبيل، سير و آب را مخلوط ميکنيم، روغن را در قابلمهاي ريخته و هلها را 30 ثانيه تفت ميدهيم سپس مواد مخلوط شده را اضافه كرده و با قاشق مرتب هم ميزنيم. بعد خامه، گشنيز و بادام ورقه شده را هم اضافه ميکنيم و کنار ميگذاريم.
- مرغها را يا در فر (دماي 190 درجهي سانتيگراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقيقه) بريان ميکنيم يا کبابي ميکنيم.
- سپس مرغها را با سس مخلوط كرده و با گوجه فرنگي تزيين ميکنيم.
منبع:www.ashpazonline.com
من پختم.خودم وشوهرم خیلی پسندیدیم ولی بچه ها فقط گفتن خوب بود