قورمه مرغ هندی

موارد اولیه

  • ماست3 تا 4 قاشق غذاخوري
  • رب گوجه فرنگي1 قاشق غذاخوري
  • پودر فلفل قرمز1 قاشق چايخوري
  • پودر زيره سبز1 قاشق چايخوري
  • پودر تخم گشنيز1 قاشق چايخوري
  • نمک1 قاشق چايخوري
  • آبليمو ترش1 قاشق غذاخوري
  • گشنيز تازه خرد شده1 قاشق غذاخوري
  • روغن مايع1 قاشق غذاخوري
  • مرغ500 گرم
  • شير نارگيل 250 ميلي ليتر
  • رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
  • ماست 2 قاشق غذاخوري
  • پودر تخم گشنيز 1 قاشق چاي‌خوري
  • پودر فلفل قرمز به مقدار دلخواه
  • سير (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري
  • زنجبيل (رنده شده) نصف قاشق مرباخوري (در صورت استفاده از زنجبيل خشک نصف قاشق چاي‌خوري)
  • آب يک ليوان سرخالي
  • روغن 3 قاشق غذاخوري
  • هل سبز 3 عدد (له شده)
  • خامه 100 گرم
  • گشنيز تازه (خرد شده) 1 قاشق غذاخوري
  • گوجه فرنگي (براي تزيين) 1 عدد خلال شده
  • بادام ورقه شده 50 گرم

دستور پخت

  1. ابتدا مرغ را مزه‎دار کرده سپس کبابي و يا گريل مي‎کنيم، بعد در سس ريخته و با گوجه‎فرنگي تازه تزيين مي‎کنيم اين خوراک خوشمزه با نان هندي خوشمزه‎تر خواهد شد.
  2. براي تهيه شير نارگيل:
  3. پودر نارگيل را با آب در مخلوط‎کن ريخته و يک تا دو دقيقه هم مي‎زنيم. سپس از صافي ريز يا پارچه مل‌مل رد مي‎کنيم؛ شير نارگيل آماده است.
  4. ماست، رب، فلفل، زيره، پودر تخم گشنيز، نمک، آبليمو، گشنيز و روغن را در کاسه‎اي مخلوط کرده، مرغها را به آن اضافه مي‎کنيم و مي‎‎گذاريم 2 ساعت بماند تا مزه‌دار شود.
  5. در اين فرصت سس را حاضرمي‎کنيم. ابتدا شير نارگيل، رب گوجه فرنگي، ماست، پودر تخم گشنيز، فلفل، نمک، زنجبيل، سير و آب را مخلوط مي‎کنيم، روغن را در قابلمهاي ريخته و هل‎ها را 30 ثانيه تفت مي‎دهيم سپس مواد مخلوط شده را اضافه كرده و با قاشق مرتب هم مي‎زنيم. بعد خامه، گشنيز و بادام ورقه شده را هم اضافه مي‎کنيم و کنار مي‎گذاريم.
  6. مرغ‎ها را يا در فر (دماي 190 درجه‌ي سانتي‌گراد، در طبقه وسط فر به مدت 35 تا 40 دقيقه) بريان مي‎کنيم يا کبابي مي‎کنيم.
  7. سپس مرغ‌ها را با سس مخلوط كرده و با گوجه فرنگي تزيين مي‎کنيم.

منبع:www.ashpazonline.com

 

یک نظر برای قورمه مرغ هندی

  1. من پختم.خودم وشوهرم خیلی پسندیدیم ولی بچه ها فقط گفتن خوب بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.