شله زرد

موارد اولیه

  • برنج 1 پیمانه
  • آب 8 پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • شکر 2 پیمانه
  • خلال بادام
  • خلال پسته
  • دارچین
  • زعفران به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا برنج را با آب می گذاریم تا بپزد
  2. بعد شکر را به همراه زعفران و خلال بادام اضافه می کنیم
  3. بعد از اینکه شکر حل شد گلاب را اضافه می کنیم
  4. از دارچین و خلال پسته هم برای تزئین استفاده می کنیم .

با تشکر از سرکار خانم زهرا بشیری که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

15 نظر برای شله زرد

  1. سلام.این دسر خوشمزه چند نکته داره اونم این که: حتما باید شکر رو وقتی آب شله تموم شد و خوب جا افتاد اضافه کرد چون شکر مانع جا افتادن شله زرد میشه و بعد از سرد شدن آب باز میکنه.و خلال بادام رو حتما قبلا خیس کرد.اگر از برنج خورده شمالی هم استفاده کنید نتیجه بسیار بهتره.من برای جا افتادن برنج دم کنی هم میذارم.

    پاسخ
  2. خیلی متشکریم
    وب بسیار خوبیه ؛ خصوصا ارائه تجارب دوستان
    موفق باشید و التماس دعا
    :)

    پاسخ
  3. mamnon az saeet aliton ama tarze tahie shole zardkamel nist barae shahdesh cheghadr ab mikhad?

    پاسخ
  4. با سلام و خسته نباشید.این چند نکته هم از من .
    وقتی برنج و اب و ریختین داره جوش میخوره و شما مشغول هم زدن هستید خوب به برنج نگاه کنید وقتی ابش کم شد برنج یه حالتی میشه بهش میگن برنج گل انداخته.انوقت وقت اضافه کردن شکر بعد از ریختن شکر دوباره مشغول هم زدن بشید یه جا میبینید برنج این بار خیلی یا بهتر بگم با قدرت بیشتری همون عملو انجام میده که میشه گفت (10 تا 15 مین) شما باید زعفرون رو +گلاب یا خلال اضافه کنید.
    با تشکر از سایت خوبتون.

    پاسخ
  5. چه خوشگل تزئینش کردین،مرسی

    پاسخ
  6. با سلام من هم از تزیینش حوشم امد دستتون درد نکنه

    پاسخ
  7. کمی کره هم بهش اضافه کنید خوشرنگتر میشه

    پاسخ
  8. سلام عزیزان 2 نکته اساسی اول اینکه برنج رو شب قبل خیس کنید و قبل از شروع به پخت بشوریدش. دوم همون طور که نوشته شده آب 8 برابر برنج هست وقتی که برنج رو گذاشتیم برا پخت بعد از به جوش اومدن زیرش رو خیلی کم کنید و در بگذارید و تحت هیچ شرایطی به هم نزنید برنج خودش میشکفه و گل میشه به محض اینکه شروع کنید به هم زدن تا آخرش باید سر دیگ وایسید اما اگر همش نزنید در دیگ رو بگذارید و بری حداقل 2 ساعت بعد بیاید.

    پاسخ
  9. خوشمزس

    پاسخ
  10. خوشمزه بود. سایت دسته بندی افطاری داره اما سحری هم داشت خوب میشد.

    پاسخ
  11. چرا از اضافه کردن کره چیزی نگفتید؟؟؟

    پاسخ
    1. ali bod

      پاسخ
    2. دوستان کره برای اینه که ته نگیره و لعاب هم میده من برای هفت پیمانه برنج ۱۰۰ گرم کره میریزم اونم بعد از جوش امدن آب برنج

      پاسخ
  12. چه ناقص بود دستور پختش ..خواهشن یکی بیاد کامل و خوب بگه:)

    پاسخ
    1. سلام ارغوان خانم. دوستان در تکمیل دستور و انتقال تجربیاتشون در نظرات نکات خیلی خوبی اشاره کردند که به نظرم خیلی عالیه.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.