سوپ پیاز فرانسوی

موارد اولیه

  • 60 گرم کره
  • 4 تا 5 عدد پیاز، باریک خلالی شده
  • 50 گرم (⅓ فنجان) آرد ساده
  • 2 لیتر آب
  • 1 بسته عصاره مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 100 گرم پنیر سوییسی مرغوب، نیمی رنده شده و نیمی نگینی خرد شده
  • یک عدد نان باگت

دستور پخت

  1. کره را در قابلمه ای با آب کرده و پیازها را اضافه کنید. به مدت 25 دقیقه آنها را با حرارت ملایم تفت بدهید و هر از چند گاهی آنها را هم بزنید.
  2. پیاز باید رنگ طلایی متمایل به قهوه ای پیدا کند و کاراملی بشود (حالت چسبنده پیدا کند).
  3. در مرحله بعد آرد را بیافزایید و سپس آب و عصاره غلیظ مرغ را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.
  4. تکه های پنیر را نیز به این مواد افزوده و بگذارید سوپ جوش بیاید.
  5. پس از جوش آمدن حرارت آن را کم کنید تا آهسته به مدت 25 دقیقه با درب بسته بپزد. بعد از این مدت نمک و فلفل غذا را تنظیم کنید.
  6. نان باگت را برش زده و روی آنها پنیر رنده شده بریزید. آنها را زیر حرارت زیاد گریل فر، قرار دهید تا پنیر آب شود.
  7. سوپ را داخل کاسه بریزید و با برش های نان پنیری تزئین کنید.

30 نظر برای سوپ پیاز فرانسوی

  1. خوب بود

    پاسخ
  2. قیافش که خییییییلی خوبه!

    پاسخ
  3. جایگزین پنیر سوییسی چه پنیری میتونه باشه؟

    پاسخ
    1. سلام میتونید از پنیر پارمسان استفاده کنید.

      پاسخ
      1. سلام
        من مى خواستم بدونم مى شود از پنیر مازاریلا استفاده کرد براى این سوپ

        پاسخ
    2. پنیر پارمسان
      یا هر پنیری که دوست دارید و به راحتی آب می شه
      پنیر یه کم شور باشه بهتره

      پاسخ
  4. سلام-با خسته نباشید خدمت تمام اعضای این سایت جالب

    مخواستم مدونم منظور شما از یک بسته عصاره مرغ چیه یعنی از این بسته های سوپهای آماده مرغ یا یک عدداز عصاره های مرغ که کوچک است -با تشکر از مدیریت محترم

    پاسخ
    1. سلام. همان یک بسته عصاره مرغ که کوچک است

      پاسخ
    2. عصاره مرغ کوچک سفت

      پاسخ
  5. این سوپ رو خوردم فوق العادست

    پاسخ
  6. ALI BOOD

    پاسخ
  7. ممنون دستور خوب و راحتی بود

    پاسخ
  8. روش پختم باشما فرق داره به جای نون ارد زرت وشیر وخامه به جای پنیر میزنم عالی میشه امتحان کنید

    پاسخ
    1. متأسفانه این روشی که شما درست میکنید سوپ پیاز فرانسوی نیست! یه سوپ دیگه هست!!! این دستوری که ارایه شده دقیقاً سوپ پیاز فرانسوی هستش.

      پاسخ
      1. سوپ پیاز فرانسوی شراب سفید داره، نگید دقیقا لطفا!

        پاسخ
  9. با سلام
    آیا سوپ پیاز ملین است؟

    پاسخ
    1. نه نیست بلکه اگه زیاد بخوری اثر برعکس داره.

      پاسخ
  10. خوب بود مم
    نون از این دستور آشپزی خوبتون

    پاسخ
  11. kheili khoshmaze bood.merci

    پاسخ
  12. سلام خسته نباشید عذر میخوام میشه به جای پنیرسوئیسی ازپنیر پیتزا استفاده کرد??

    پاسخ
  13. سلام
    آرد ساده چه آردیه؟

    پاسخ
  14. عالی بود

    پاسخ
  15. یک از لذیذ ترین سوپهاییه که خوردم واقعا مزش عالیه باید داغ داغ باشه حتما من تو رستوران خوردم عالییییی بود

    پاسخ
  16. من با پنیر صبحانه درست کردم.یه کم هم نعنای خشک توش ریختم.خیلی خوشمزه شد.

    پاسخ
  17. ﻭاااﻗﻌﺎ ﺧﻮﺷﻤﺰﺳﺖ..ﻃﻌﻤﺶ ﺑﻲ ﻧﻆﻴﺮه…

    پاسخ
  18. خیلی خوشمزه بود مرسی

    پاسخ
  19. این دستور پخت برای چند نفره

    پاسخ
  20. چه نوع پنیر سوییسی منظورتون هست؟ اسمش رو میشه بگید تا من بتونم تهیه کنم. ممنون

    پاسخ
  21. چه‌ نوع پیازی بهتره استفاده بشه؟

    پاسخ
  22. من قبلا با یک دستور دیگه درست کردم خیلی عالی شده بود و بیشتر به خاطر سرماخوردگیم پختم و واقعا عالی بود و درمان شدم
    الان هم با دستور شما درست کردم داره میپزه مطمئنم خوشمزه میشه چون سوپ پیاز معرکه ست..

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.