سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

موارد اولیه

  • شیر 4 پیمانه
  • برنج خیس کرده 4 پیمانه
  • روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
  • گلاب و عرق هل دو قاشق

دستور پخت

  1. شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین .
  2. اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین .

نکات : این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو میشود .
در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی میتونه مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هایی باشه که بیشتر به صورت شیرین مصرف میشه .

منبع:sofrehkhune.com

9 نظر برای سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

  1. عالی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    پاسخ
  2. این غذا مخصوص یکی از شهرهای اردبیل به نام نمین هست
    و فوق العاده خوشمزه حتما امتحان کنید

    پاسخ
  3. سلام میشه این قسمت و واضح تر توضیح بدید ؟؟؟؟
    {وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین }

    پاسخ
    1. وقتی روی برنجای توی قابلمه سوراخ سوراخ ایجاد شد.
      اینو وقتی دوم دبستان بودم یاد گرفتم. شما نمیدونی یعنی؟

      پاسخ
    2. سلام فکر ‌کنم اشتباه تایپی باشه و منظور از سیری همون شیری هست

      پاسخ
  4. مثل کته هستش بجای آب شیر مى ریزى و کره و زعفران و نمک
    کشمش و خرما رو جدا تفت مى دیم موقع سرو مى ریزیم روش تن ماهى هم خوب میشه با سوتى پلو
    خیلی خوشمزه و آسونه حتما امتحان کنین

    پاسخ
  5. ما این غذا رو خیلی دوست داریم ، امشب درست میکنم
    با تن ماهی یا ماهی دودی عالی میشه
    به به

    پاسخ
  6. عالی بعدهیجده سال دوست دارم دوباره درستش کنم یاد روزهایی که اردبیل بودیم

    پاسخ
  7. عالی بود ممنونم .

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.