زیره پلو (کرمانی)

موارد اولیه

  • برنج دو پیمانه
  • زیره سیاه دو قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک به میزان لازم

دستور پخت

  1. حدودا دو برابر میزان برنج در قابلمه آب ریخته (این میزان به نوع برنج بستگی دارد) و بر اجاق قرار میدهیم
  2. برنج را شسته و وقتی که آب جوش آمد آن را درون قابلمه ریخته و مقداری روغن میریزیم.
  3. زیره را چند بار شسته و در سبر قرار می‌دهیم
  4. وقتی برنج به مرحله‌ی آبکش رسید آن را آبکش کرده و کف قابلمه را با توجه به آن‌چه که دوست داریم برای ته‌دیگ آماده می‌کنیم (نان یا سیب‌زمینی و ...)
  5. سپس برنج را به همراه زیره به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته و بر در قابلمه دم‌کنی قرار میدهیم
  6. منتظر می‌مانیم تا برنج دم بکشد.
  7. زیره پلوی ما آماده است. میتوان آن را به همراه خاگینه یا هر آنچه که دوست دارید بخورید.

با تشکر از ملیحه خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

15 نظر برای زیره پلو (کرمانی)

  1. درست کردم خیلی خوشمزه شده بود البته من واسه اینکه ساده به نطر نیاد گردو خرد شده هم کنارش گذاشتم همراه با مرغ پخته ….دستتون درد نکنه

    پاسخ
    1. گردو هم ایده خیلی خوبیه
      ممنون

      پاسخ
  2. دوست داشتم

    پاسخ
  3. سعی می کنم حتماً درست کنم. ممنون

    پاسخ
  4. سلام و خدا قوت. ایا درست متوجه شدم؟زیره ا میشوریم و درسبد میکذاریم وبعد همینطور خام لابلای برنج میریزیم برای دم کشیدن؟
    جه نوع زیره لازم است؟ سبز یاسیاه؟ بایدبف کرده و تازه باشد یا اززیره خشک هم میتوان استفاده کرد؟
    ممنون از شما

    پاسخ
    1. دوست عزیز من از زیره سبز استفاده کردم و خوب شد، اما اصلش با زیره سیاهه، همچنین من قلقلی چرخ کرده و کشمش هم کنارش گذاشتم. خیلی خوش عطره. بله زیرا را خام برای دم کردن میگذاریم

      پاسخ
    2. زیره پلویی. سیاه هست
      خشک هم میشه

      پاسخ
      1. من سیب زمینی کوچک هم توش میندازم باحال میشه

        پاسخ
  5. منو مامانم از کاشان, الان داریم درست میکنییم,همراه با گوشت چرخ کرده,جاتون خالی خاهدبود,ممنون از کرمانیای خونگرم,زمستانتان گرم باد
    زیره بادشکن و ضدنفخ است,

    پاسخ
  6. وای خیلی خوشمزه بود.من از طعم زیره بدم میومد ولی این عاااالی بود….ممنون

    پاسخ
  7. سلام . من کرمانی ام . دم پخت این برنج با زیره سیاه ( زیره را بعد از جوشیدن و موقع دم دادن اضافه کنید البته کیفیت زیره اش خیلی مهمه)و روغن حیوانی تو یه قابلمه مس عالی میشه اگه توش سیب زمینی 4گوش ریز هم دوست دارید میتونید بریزید. این غذا با ماست محلی و یا سالاد شیرازی و یاترشی و یا با کباب ( کبابی که تو ماهی تابه با مقداری آب و گوجه حلقه شده کنارش کمی دم داده باشید تا بپزد ( ما بهش کباب تابه ای میگیم) خوشمزه میشه

    پاسخ
  8. عاااالی

    پاسخ
  9. بوی خاک میده زیره

    پاسخ
  10. سلام من کرمانی ام گوشت چرخ شده هم سرخ میکنم میدم لا برنجش

    پاسخ
  11. عالی بود
    ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.