رولت تن ماهی

موارد اولیه

  • کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
  • آرد نان ۵۰ گرم
  • سرکه ۱ قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده مقداری
  • تخم مرغ آبپز (سفت شده) ۲ عدد
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار کم

دستور پخت

  1. کنسرو ماهي تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفي بریزید،سپس باچنگال کمي خرد کرده و تخم مرغ، پنير رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفري خرد شده، نمک و فلفل را با يکديگر خوب مخلوط کنیدتا به صورت خمير در آيد.
  2. روی فویل آلومنیمی را با یک قاشق روغن مایع چرب نمایید.
  3. خمير آماده شده را روي ورقه آلومينيومي ( فويل ) پهن کرده و تخم مرغ هاي آب پز سفت را درون آن گذاشته و به صورت رُل مي پيچيم.
  4. دو سر کاغذ را پيچيده و محکم مي کنيم. پس از آن درون تنظيف مي پيچيم و رولت را درون ظرف آبي که در حال جوش است به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم .
  5. بعد از اين مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید فويل درون آب سرد شود،اکنون داخل ظرفي را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش زده و داخل ظرف بگذارید.

منبع:www.beytoote.com

5 نظر برای رولت تن ماهی

  1. آب نمیره توش؟

    پاسخ
    1. نه اصلا آب نمیره توش من امتحان کردم خیلیم خوسمزه است

      پاسخ
  2. سلام
    ممنون از سایت خوب و غذاهای خوش مزه تون
    در مورد این غذا باید بگم که در طب سنتی، مصرف ماهی همراه با تخم مرغ منع شده.

    پاسخ
  3. منظور از آرد نان چی هس؟ همون آرد معمولی؟

    پاسخ
  4. سلام بنظر غذای خوبی میاد ولی باید دقت داششت که تن ماهی و حتی ماهیو نباید با تخم مرغ ترکیب کرد خیلی از نظر پزشکی و حتی طب سنتی مون خطرناکه ترکیب این دوماده غذایی!
    خواستم فقط اطلاع رسانی کنم :)
    ممنونم :)

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.