خورش قیمه کدو سبز
موارد اولیه
- گوشت 200 گرم
- پیاز 2 عدد
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- لپه 100گرم
- سیب زمینی 2 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- کدو سبز متوسط 3عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم
دستور پخت
- داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید به روغن بیفتد لپه و سیب زمینی خلال شده را اضافه کنید و در این مرحله 4 لیوان آب اضافه کنید مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
- در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید ، روی کدوها نمک بپاشید و نیازی به سرخ کردن نیست و پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوها را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ) .
- در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.
یک نظر برای خورش قیمه کدو سبز
بایدسعی شودغذاهایی انتخاب شودکه باذائقه ایرانی بخوره