خورش قیمه کدو سبز

موارد اولیه

  • گوشت 200 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • لپه 100گرم
  • سیب زمینی 2 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • کدو سبز متوسط 3عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم

دستور پخت

  1. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  2. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید به روغن بیفتد لپه و سیب زمینی خلال شده را اضافه کنید و در این مرحله 4 لیوان آب اضافه کنید مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
  3. در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید ، روی کدوها نمک بپاشید و نیازی به سرخ کردن نیست و پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوها را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ) .
  4. در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.

یک نظر برای خورش قیمه کدو سبز

  1. بایدسعی شودغذاهایی انتخاب شودکه باذائقه ایرانی بخوره

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.