خورش فسنجان (گوشت)

موارد اولیه

  • مغز گردو : 350 گرم
  • رب انار : 5/1 پيمانه
  • گوشت چرخ شده : 400 گرم
  • پياز : 1 عدد متوسط
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • شکر: اگر دوست دارید شیرین یا ملس شود
  • روغن : 2 قاشق غذاخوري
  • کمی زعفران : برای طعم و رنگ

دستور پخت

  1. پياز را رنده ريز كنيد روي حرارت بگذاريد تا آب پياز تبخير شود سپس با کمی روغن تفت دهيد چون گردوی غذا روغن دارد و روغن زیاد برای عذا خوب نیست.
  2. گردو را در آسياب بريزيد تا پودري شود. بعد از تفت خوردن پياز، گردو را ريخته با حرارت كم مرتب هم بزنيد تا رنگ گردو تيره شود.
  3. رب انار را هم اضافه كنيد و بعد كمي تفت دادن، 3 پيمانه آب بريزيد بعد از جوش آمدن آب با حرارت ملايم 2 تا 3 ساعت نياز به پخت دارد تا به روغن بيفتد. حالا سس خورش ما اماده است.
  4. همزمان میتوانید گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زرچوبه و کمی روغن تفت دهید و به صورت قلقلی در بیاورید.
  5. گوشت های قلقلی را به سس بیافزایید و بیست دقیقه ای روی حرارات ملایم فرار دهید تا جا بیفتد. در اینجا کمی زعفران طعم و زنگ خوبی به غذا خواهد داد.
  6. استفاده از شکر نیز به سلیقه و ذائقه بستگی دارد. اگر اهالی منزل متفق‌القول هستند میتوانید شکر را قبل از جا افتادم در غذا بریزید. اگر کسی شیرین یا ملس دوست ندارد شکر را فقط بر سر میز بیاورید.!

26 نظر برای خورش فسنجان (گوشت)

  1. سلام
    خسته نباشید/ دستتون طلا!!!
    بسیار عالی بود

    پاسخ
  2. سلام دستتون درد نکنه.یه سوال داشتم اندازه پیمانه چقدر ه؟

    پاسخ
  3. سلام به نظر شما این غذا با مرغ خوشمزست یا گوشت من میخواستم برای مهمونی درست کنم کدوم بهتره مرسی خواهش میکنم زودتر جوابمون بدید

    پاسخ
    1. این مطمئمنا به ذائقه افراد بستگی دارد ولی من خودم با گوشت رو بیشتر می‌پسندم.

      پاسخ
      1. خیلی عالی بود

        پاسخ
  4. سلام خسته نباشید خیلی خوب بود اگه با مرغ درست کنیم میشه مرغ رو زودتر اضافه کنیم با سس خوزشت جا بیفته؟

    پاسخ
  5. خوب ممنون حتما از این به بعد بیشتر بهتون سر میزنم

    پاسخ
  6. سلام عالی بود

    پاسخ
  7. من نصف سینه مرغ رو با بیفتک کوب انقد میکوبم تا گوشت دو برابر یا بیشتر بشه.بد داخل پیاله جا میکنم تا شکل پیاله رو بگیره.بعد مخلوط (پیاز و فلفل دلمه ای وسیب زمینی )سرخ کرده روتوش پر میکنم.وبا اضافی گوشت که از بغل پیاله اویزونه میبندمو داخل ماهیتابه برمیگردونمو سرخ میکنم. هر طرفشو.ومخلوط اب وزعفرون ورب و حدودا یک لیوان یا کمتر توش میریزم.میجوشه وسسش غلیظ میشه. عاااااالیه. خودم این غذا رو خیلی دوس دارم .باکلاسه.خواسم شمام یه بار امتحان کنین.

    پاسخ
    1. ممنون از شما
      بسیار عالی بود

      پاسخ
  8. سلام خسته نباشید چطوری یهکم ترش ترش کنیم؟

    پاسخ
    1. با رب انار ترش یا آلوبخارا یا لواشک ترش میتونید فسنجون ترش تری داشته باشید.

      پاسخ
  9. خیلییی ممنون عالییی بود دوستتون دارم .

    پاسخ
  10. ممنون خیلی عالی بود دوستتون دارم

    پاسخ
  11. ممنون عالی بود

    پاسخ
  12. امکان داره سریع بگید برای 30نفر چه مقدار موادلازمه منتظرممهمون وارم

    پاسخ
    1. خب این واسه 5 نفر بوده. شما میتونید حدودا شش برابر کنید مواد اولیه تون رو .

      پاسخ
  13. سلام؛یه سوال منظورتون از۵/١پیمانه رب انار یعنی چندتا لیوان؟

    پاسخ
    1. سلام. یک پیمانه حدودا برابر با یک دوم لیوان و برابر با یک استکان کوچک است.

      پاسخ
  14. سلام ببخشید ایمیلم رو اشتباه وارد کرده بودم راستی یه سوال دیگه میشه مغز پسته هم یکم بریزیم بنظرم خوب بشه؟

    پاسخ
    1. تجربه نکردیم. فکر نکنم!

      پاسخ
  15. عالی بود.میشه از پیاز استفاده نکنیم؟

    پاسخ
  16. بسیار عالی بود

    پاسخ
  17. سلام میتونیم از کنجد هم استفاده کنیم خوب میشه

    پاسخ
  18. سلام.گوشت قلقلی شده رو اول سرخ کنیم بعد به سس اضافه کنیم؟

    پاسخ
    1. بله باید حتما گوشت قلقلی رو سرخ کنیم

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.