خورش آق ماش(اورمیه)

موارد اولیه

  • گوشت چرخ كرده 500 گرم
  • پياز متوسط يك عدد
  • ادويه، نمك و فلفل به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
  • ماش 250 گرم
  • پياز داغ دو قاشق سوپخوري
  • آبليمو يك قاشق سوپخوري
  • سيب‌زميني متوسط سه عدد
  • زعفران يك قاشق سوپخوري
  • روغن به ميزان لازم

دستور پخت

  1. پياز را رنده كرده با گوشت چرخ كرده، ادويه، نمك و فلفل خوب مخلوط مي‌كنيم. سپس از گوشت گلوله‌هايی به اندازه گردو درست كرده و تا زماني كه ماش نيم‌پز شود در يخچال مي‌گذاريم.
  2. ماش را شسته به همراه سه ليوان آب، رب گوجه‌فرنگي و پياز داغ روي حرارت قرار مي‌دهيم تا نيم‌پز شود. سپس گوشت را كمي تفت داده و بعد به خورش در حال جوش اضافه كرده و در خورش را مي‌بنديم تا جا بيفتد.
  3. اگر آب خورش كم شد به آن آب جوش مي‌افزاييم.
  4. در اين فاصله سيب‌زميني‌ها را خرد كرده و سرخ مي‌كنيم و در پايان زعفران، آبليمو، نمك و فلفل خورش را اندازه مي‌كنيم. خورش را در ظرف كشيده و سيب‌زميني‌ها را روي آن مي‌ريزيم و سرو مي‌نماييم.

نکتـه:
می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت گوسفند یا گوساله قیمه‌ای استفاده کنید در این صورت بهتر است ابتدا گوشت را پخته سپس ماش را به خورش اضافه کنید تا موجب له شدن آن نشود.

منبع :club.golestan.com

2 نظر برای خورش آق ماش(اورمیه)

  1. خیلی خوشمزه بود مرسی

    پاسخ
  2. غذای جدیدی است.مرسی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.