حلوای شیر
موارد اولیه
- آرد برنج نصف پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- شیر یک لیتر
- شکر 2 پیمانه
- نشاسته 1 پیمانه
- آب 4 پیمانه
دستور پخت
- نشاسته را در 4 پیمانه آب سرد حل میكنیم و آن را از صافی میگذرانیم.
- آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد میكنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد).
- شكر، نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط میكنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.
- دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه میدهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود.
- گلاب را به آن اضافه میكنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود.
این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارک رمضان درست میکنند.
سلیقتون توی انتخاب غذا عالیه
دستتون درد نکنه
خیلیخوبه عالی
خیلیخوبه
چرا زرده؟؟ زعفرون؟
عالیه ممنون
من درست کردم اصلا جالب نشده کسی درست کرده تا حالا؟