تورش آش
موارد اولیه
- گوشت....................................... ۱ کیلو
- نخود و لوبیا............................. مجموعا ۱۵۰ گرم
- باقلا مازندرانی..................................... نیم کیلو
- تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا ۱.۵ کیلو
- برنج.................................................. ۲۵۰ گرم
- گوجه سبز ریز خیلی ترش ...........................۱ کیلو
- سیر داغ......................................... روی آش ۲بته
دستور پخت
- گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
- سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
- برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.
- وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
- گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
- به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.
منبع:www.tooptarinha.com
بسمه تعالى
تو فوق العاده اى
این آش رو مادر بزرگای ما درست میکنن مخصوصا برا خانمایی که تازه باردارند وهوس کردند البته در گیلان که عالیه عاشقشم بیست بیسته ولی خیلی کم درست میکنن
این آش در اصل یه جور غذای محلی گیلانی (رشتی) هستش که همونطور که دوستمون گفت معمولا برای خانمهای باردار که ویار دارن درست میکنن و همراهش تربچه نقلی قرمز و ماهی شور میخورند. خیلی خوشمزه ست. حتما امتحان کنین (وای که دهنم آب افتاد.)