ته انداز بادنجان (بوشهر)

موارد اولیه

  • بادمجان حلقه شده 3 عدد بزرگ
  • برنج خیس کرده 3 پیمانه
  • عصاره مرغ 2 عدد

دستور پخت

  1. برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم
  2. بادنجان را حلقه ای می بریم
  3. در ته ماهیتابه کمی آب و روغن می ریزیم و عصاره ها را در آن ریخته و بادنجان ها را از یک طرف سرخ می کنیم
  4. بادنجان ها را می توانید با پوست سرخ کنید
  5. ته قابله آب و روغن ریخته و کمی عصاره ته قابلمه ریخته و طرف سرخ نشده بادنجان را کف قابلمه چیده و برنج و بادنجان و عصاره را لایه لایه روی آن می ریزیم و برنج را دم می کنیم

نکته: ته انداز یک غذای جنوبی این غذا بدون ادویه است.
با تشکر از آقا مسعود که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

6 نظر برای ته انداز بادنجان (بوشهر)

  1. آقا مسعود این همه غذاى جنوبى چیز دیگه اى به نظرت نرسید ارسال کنى

    پاسخ
  2. سلام باید خیلی خوشمزه باشه اما یکم تند باشه عالیه

    پاسخ
  3. سلام شکلش که خیلی قشنگه حتما طعمش هم خوبه

    پاسخ
  4. لطفا حواری ماهی وقلیه ماهی رویادبدید ممنوم

    پاسخ
  5. منظور از عصاره چیه؟

    پاسخ
  6. سلام،ببخشید با برنج کته نمیشه ؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.