بیف استراگانوف

موارد اولیه

  • ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
  • ۱ عدد پياز متوسط
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري كره
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري روغن
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري جعفري خرد شده
  • ۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده
  • مواد لازم براي سس:
  • ۲ قاشق سوپخوري كره
  • ۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
  • ۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
  • سه چهارم پيمانه شير
  • نمك
  • فلفل

دستور پخت

  1. قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
  2. همزمان پياز خرد شده را هم در ماهي‌تابه ديگري سرخ كنيد.
  3. گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
  4. مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
  5. براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
  6. سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
  7. غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.

354 نظر برای بیف استراگانوف

  1. خیلی خوب بود ولی فلفلش کم بود

    پاسخ
    1. عالی بود

      پاسخ
      1. هنوز درست نکردم ولی با اشتیاق نوشتمش ببینم جی میشه

        پاسخ
        1. خیلی خوشمزست فقط نمکش کمه

          پاسخ
          1. خوب تو بیشتر بزن

          2. Vallla

    2. تو زیادش کن

      پاسخ
    3. بسیار عالی ممنون

      پاسخ
    4. خب تو بیشتر بزن.

      پاسخ
  2. خب طاهره جون بهش فلفل اضافه کن خودت:)

    پاسخ
    1. ههههههههه

      پاسخ
      1. هه

        پاسخ
    2. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

      پاسخ
      1. یوها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها هاه

        پاسخ
        1. لالالالاااااااا نمک نممممممممممک بیشتررررررررررر

          پاسخ
  3. عالی بود. زن برادرم این غذا را با سینه مرغ درست کرده بود . اونم خیلی خوشمزه است و سریع هم آماده میشه

    پاسخ
    1. هنر آشپزی توی همینه که آدم دستورهای پخت رو عوض کنه تا هم تنوع بشه و هم خوشمزه تر !
      اصلا لذت آشپزی به همینه :)

      پاسخ
    2. با سینه مرغ دیگه اسمش بیف نیست!

      پاسخ
      1. اسمش بیف نمی شه ولی خوشمزه که می شه ! :)

        پاسخ
      2. به اون میگن چیکن استراگانف دیگه

        پاسخ
        1. نه اون میشه چیکن سوته

          پاسخ
      3. اسمش چیکن استراگانف میشه
        خیلی هم خوشمزه است

        پاسخ
        1. میشه همون چیکن سوته

          پاسخ
      4. اون میشه چیکن استراگانف

        پاسخ
    3. عالی بود

      پاسخ
  4. میشه چیکن استراگانوف

    پاسخ
    1. با سلام
      این غذای مورد علاقه منه و فوق العاده این غذارو دوست دارم بنظرم بعضی از طعم دهنده به این غذا سلیقه ای هستش هرکی یه طعمی و مدلی طبخ رو میپسنده

      پاسخ
    2. دوستان چیکن میشه جوجه ایشون فرمودن مرغ در نتیجه میشه هن استراگانف(hen)
      D:

      پاسخ
      1. هن میشه مرغ زنده چیکن میشه جوجه – جوجه کباب

        پاسخ
  5. من خیلی وقت بود که دنبال طرز تهیه ی بیف استرا گانوف بودم ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون

    پاسخ
  6. ممنون از وبتون

    پاسخ
  7. البته گوشت بیف اصلیشه و لی حرومه.

    پاسخ
    1. گوشت بیف یعنی گوشت گوساله و گوشت گوساله حرام نیست.

      پاسخ
      1. سلام و خسته نباشید خدمت مدیر عزیز.
        تو نظرات دیدم که دوستان لغاتی که به انواع مختلف گوشت تو انگلیسی اشاره داره رو درست نمیشناسن.
        امیدوارم توضیح من باعث رفع سوء تفاهمشون بشه :)

        دوستانی که میگفتن Beef گوشت خوکه، در اصل Beef رو به گوشت گاو میگن.
        Lamb رو به گوشت گوسفند
        مرغ هم که Chicken

        اما گوشت خوک در کل میشه Pork. یعنی هر وقت جایی دیدین نوشته پورک منظور خوک هست
        اما یه کلمه ای هست که میشه ژامبون و بیشتر به ژامبون خوک اشاره میکنه. کلمه ی Ham.
        Bacon هم یه مدل دیگه از خوکه که قسمت دنده و کمر خوک رو به صورت نمک سود میگن بِیکِن.

        پاسخ
        1. سارا خانم از توضیحات کامل شما تشکر می‌کنم.

          پاسخ
        2. عااااالی

          پاسخ
      2. به به

        پاسخ
    2. بیف در اصل به گوشت ران خوک میگن که حرومه

      پاسخ
      1. اگر یک جستجو به زبان انگلیسی در نت انجام دهید متوجه اشتباه برداشتتون خواهید شد.

        پاسخ
      2. خوب شما با گوشت گوساله درست کن چقدر گیر میدید به معنیش مهم خود غذاست

        پاسخ
  8. عالی. کوتاه و کامل. ممنون

    پاسخ
  9. Khaili khooob boood,mamnoon

    پاسخ
    1. امیدواریم لذت ببرید
      بازم به چی بپزم دات آی آر سر بزنید

      پاسخ
  10. سلام من همیشه از سایتتون استفاده میکنم جا دشت که ازتون تشکر کنم

    پاسخ
    1. سلام
      امیدواریم لذت ببرید
      باز به “چی بپزم” سر بزنید و به دوستاتون هم معرفی کنید
      موفق باشید

      پاسخ
  11. من ازبیف استراگانوف خیلی خوشم امدازشمابسیارممنونم

    پاسخ
  12. دستور رو برداشتم که بدم مامانم درست کنه خدا کنه خوش مزه بشه وگر نه ابروم میره چون واسه ناهار مهمون داریم اگه خوب شد میام و میگم

    پاسخ
    1. متشکرم. حتما منتظر نظر شما هستیم.

      پاسخ
  13. kheili khob bod mamnonam azaton

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. اگر از سایت ما خوشتون اومد. می‌تونید در جشنواره وب ایران به ما رای دهید.

      پاسخ
      1. chetori bayad ray bedim

        پاسخ
  14. من دارم امروز درست میکنم امیدوارم مثل بقیه دوستان خوشمزه بشه :)

    پاسخ
    1. پرتو عزیز. پس حتما پس از پخت به ما اطلاع دهید. اگر تجربه‌ی خاصی به دست آوردید ، اعم از کم وزیاد کردن مواد و یا افزودن چاشنی خاصی، این تجربه را با ما به اشتراک بگذارید. با تشکر.

      پاسخ
    2. سلام هم شیر ریزیم هم خامه مزش بد نمیشه

      پاسخ
  15. با نون میخورن یا پلو؟

    پاسخ
    1. سلام بیشتر با نون

      پاسخ
  16. تومایه تاس کباب خودمونه لابد بیف هم سسشه چه اسما خواهرادم فکر میکنه چی هست

    پاسخ
    1. بیف یعنی گوشت گوساله !!

      پاسخ
  17. من عاشق این سایت خوشمزه تونم و ازش بسیار استفاده میکنم

    پاسخ
  18. مرسی.اما بیف به گوشت خوک میگن.

    پاسخ
    1. سلام عسل خانوم. اگر کمی جستجو کنید میبینید که بیف به معنای گوشت گاو است.

      پاسخ
    2. به گوشت گاو میگن بیف

      پاسخ
      1. doroste be gooshte khook migan pork va be gav beef

        پاسخ
    3. گوشت خوک “پورک” هستش.

      پاسخ
  19. سلام. گوشت ها حتما باید بدون استخون باشن ؟

    پاسخ
    1. گوشت با استخوان طعم و مزه ی دیگری دارد. برای بیف استراگانوف بدون استخون به کار می آید.

      پاسخ
  20. salam in bif esteraganof kenar pasta serv mishe?

    پاسخ
    1. بله میتونید با پاستا هم سرو کنید. خوشمزه اس.

      پاسخ
  21. salam khaste nabashin pasta bayad abkesh bashe ya dam kesh bashe?

    پاسخ
    1. من هنوز درست نکردمش ولی خیلی خوشمزه بود ممنون

      پاسخ
  22. به نظرکه خیلی خوشمزه میاد من۲۰۰۰تومن پول دارم میشه باهاش درست کرد

    پاسخ
    1. بستگی داره چقدر از مواد رو از قبل داشته باشید ولی می تونید با سینه ی مرغ درستش کنید، هزینه اش کمتر می شه، خوش مزه هم هست باز هم.
      البته همون طور که گفتن دیگه اسمش می شه “چیکن استراگانوف”!

      پاسخ
  23. من دارم درست میکنم خدا کنه بتونم خوشمزه درست .کنم

    پاسخ
  24. سلام. خسته نباشید. سایتتون خیلی عالیه
    ممنون.
    در ضمن دوستان PIG یه معنای خوک هست

    پاسخ
    1. pig به معنای خوک هست اما گوشت خوک همون pork هستش نیلوفر عزیز

      پاسخ
  25. سلام
    خواستم از دقت شما در ارائه دستور پخت غذا تشکر کنم. کوتاه، مفید و کامل. من چند تا از غذاها را امتحان کردم عالی بود و هرکی خورد خیلی خیلی خوشش اومد.
    موفق باشید

    پاسخ
  26. ye soal?gushte gusfandiam mishe?tu 1saat k nemipazek?

    پاسخ
    1. منم الان دارم درست میکنم بیف رو برای اولین بار ولی چیکن خیلی درست کردم امیدوارم بیفم هم مثل چیکنم عالی بشه

      پاسخ
  27. kheily khube.

    پاسخ
  28. سلام من تازه با این سایت اشنا شدم

    دارم عروس میشم:)
    فکر کنم ایده های جالبی داره برای مرد شکموی من

    موفق باشین

    پاسخ
    1. سلام. مبارکه. امیدواریم زندگی خوبی داشته باشید و به همراه همسرتون سالها با عشق زندگی کنید.

      پاسخ
    2. سلام عروسیتون مبارک خانمی

      پاسخ
  29. salam man ye soal azatun porsidam j nadadin!?mamnun az sitetun.kheyli bem komak mikone.man dus daram har ruz ye ghazaye jadid doros konam.merci…

    پاسخ
  30. سلام مرسی

    :(

    زنده باشین

    پاسخ
  31. سلام…ببخشید تو کشوری که ما هستیم خامه ندارن چه کار کنم؟

    پاسخ
    1. شما تو چه کشوری زندگی میکنین؟!!!

      پاسخ
  32. دوست عزیز عسل جان بیف گوشت خوک نیست لطفا با اطلاعات کافی نظر بدین ممنون

    پاسخ
  33. سلام دوستان ممنون از غذای خوبتون البته هنوز درست نکردم ولی ظاهرشو دوست داشتم

    پاسخ
  34. عالی بود متشکرم

    پاسخ
  35. به نظر من طعمش به غذاهای من نمیرسه….
    البته دلت نشکنه…..
    خخخخخخخخخخخخخخ

    پاسخ
  36. چییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟
    تایید نکردی؟ جنبه ی انتقاد نداری؟

    پاسخ
    1. ماشالا شما فرصت نمی دید کامنت ها خونده بشه و تایید بشه
      چرا تایید نکنیم. نظر شما کاربران عزیز برای خیلی مهمه
      موفق باشید :)

      پاسخ
  37. in site vaqean aaaaaaalieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    پاسخ
  38. عالی مرسی

    پاسخ
  39. من بیفو با زبون گوساله درست کردم و فکر کنم خیلی طعمش بهتره چون من زبونو به گوشت ترجیح می دم و واقعا خوبه

    پاسخ
    1. وای مرسی عجب پیشنهادی 😍

      پاسخ
  40. این غذا با جی خورده میشه

    پاسخ
    1. سلام. با نان میتوانید سرو کنید.

      پاسخ
  41. سلام عالی بود

    پاسخ
  42. سلام.من هنوزمجردم درشرف تاهل.اماتو خونه زیاددرست میکنم این غذارو.خواستم بگم گوشتش باید درقطعات دراز و باریک خردبشه و حتما قبلش جدابپزید تا نرم و عالی بشه.

    پاسخ
  43. سلام سایتتون خیلی جالبه ممنووووووووووووووووون

    پاسخ
    1. هههههههه

      پاسخ
  44. وااااااااااای ممنون خیلی عالیه امیدوارم همیشه موفق باشید

    پاسخ
  45. جالبه سایتتون حالا شدم یه اشپز خوب از غذاهای تکراری خسته شده بودم ممنون ازتون

    پاسخ
  46. به به خیلی خوشمزه بود.
    من همیشه از سایتتون استفاده میکنم ممنون

    پاسخ
  47. راستش من میترسم این همه خرج کنم بعد خوب نشه من جنوبیم به نظرتون با ذایقه جنوبی جور در میاد؟درست کمم؟

    پاسخ
    1. سلام. احتمالا جنوبی ها به غذاهای تند و حتی حسابی جا افتاده و یا حتی سرخ شده علاقه دارند.
      اگر اینچنین است خب شاید این غذا خیلی به مذاق شما خوش نیاید چون این غذا از روسیه آمده و برخلاف شما که در مناطق گرمسیر زندگی میکنید در مناطقی سردسیر هستند.
      ولی میتوانید فلفل بزنید.

      پاسخ
  48. مرسی.خیلی خوش طعم بود

    پاسخ
  49. من تازه وارد وب شما شدم ولی غذاهاتون خیلی خوبه و وقتی عملی چندتایی رو درست کردم خیلی خوب شدم . همینکه بقیه هم نظرات آشپزی و تجربشون هم میگن وما استفاده میکنیم خیلی عالیه. ممنون از وب سایت خوبتون

    پاسخ
  50. besyar aliye

    پاسخ
  51. عالی عالی و………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    پاسخ
  52. میترسم درست کنم به مزااجمون نخوره با گوست گوسفند هم میشه

    پاسخ
  53. من این غذا را زیاد درست کردم البته نه این جور من گوشت وسینه مرغ وقارچ با پیاز داغ زیاد مخلوط میکنم وبرای سس ان خامه وکشک رامخلوط می کنم اول سیب زمینی سرخ شده می ریزم رویش گوشتها بعد سس خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید

    پاسخ
  54. نمیدونم کجاشو اشتباه کردم میگو ها خیلی سفت شدند اصلا نتو نستم بخورمش. لطفا زمان پختش را هم بنویسید. ممنون

    پاسخ
  55. میخواستم بدونم سسش خیلی چربو سنگین نمیشه اخه شوهرم مشکل معده داره نمیتونه غذا چربو سنگین بخوره اگه میشه راهنمایی کنین چون خیلی دوست دارم درست کنم

    پاسخ
  56. آره گوشتش باید کاملا پخته و ریش ریش شده بشه،سیب زمینی وپیاز هم بایدبه صورت خلالی باشد.

    پاسخ
  57. واقعا عالی بود من با مرغش رو درست کردم و گوشت بوقلمون و تندش کردم مزش بی نظیره

    پاسخ
  58. سلام.مرسی از زحماتتون.عذر میخوام با این روش گوشتش سفت و خشک نمیشه؟؟؟یه روشی بدین ک گوشت ترد و نرم بشه.با تشکر

    پاسخ
    1. سلام. تجربه نشون داده که سفت نمیشه.

      پاسخ
  59. age hamrah ba aks bud tozihatesh ali mishod:D
    chun injuri mifahmidi chi be chie yani ghabele tasavor tar bud:D

    پاسخ
  60. سایتتون خیلی توپه،خوشمان آمد

    پاسخ
  61. سایتتونو دوس دارم دوس دارم هی هی دوست دارم دست دست شما اون اخخر دست بزنید :) دو سوال؟ استراگانوف یعنی چی؟ سوال بعدی شما اقا مدیر عجب حوصله ای داری جواب همرو میدی نکنه کمکت میکنن؟ ههههه جواب منم بدی ها
    انقد خوشم میاد جوابمو بدی نگووووووووووووو ههه

    پاسخ
  62. پس نظر من کو؟:(

    پاسخ
  63. man har chi az too site shoma mibinam ro doos daram doros konam vali ya yadam mireh!ya mamanam tayeed nemikone!albate lazania ro doros kardam va vaghean aaaaaaaaaallllllli bood!mamnoon!az aksash ke kheyli lezat mibaram!!!!!!

    پاسخ
    1. خواهش می کنم. امیدوارم از بقیه غذاها هم لذت ببرید.

      پاسخ
  64. این غذا حرف نداره
    دستتون درد نکنه
    ممنون

    پاسخ
  65. هرکس نخورده حتما امتحانش کنه خیییییییییییییلی خوشمزست

    پاسخ
    1. سلام میشه با روغن زیتون درست کرد به جای کره؟

      پاسخ
      1. اگر بدون بو باشه شاید بشه. به سلیقه خودتون بستگی داره.

        پاسخ
  66. man alan raftam gushtamo gozashtam bepaze ta dorostesh konam,kheeeeyli mamnunam azatun

    پاسخ
    1. خواهش میکنم. به ما اطلاع بدید.

      پاسخ
  67. سلام ممنون عالیه . میشه با گوشت گوسفند هم درست کرد ؟

    پاسخ
    1. من گوشتش رو از شب قبل گذاشتم توی پیاز و کیوی کاملا همه گوشت رو پوشوند خیلی ترد و خوشمزه شد.حتی بعد از تفت دادن گوشت هم ، گوشت کاملا پخته بود و احتیاجی به اینکه با اب بپزه نداشت

      پاسخ
    2. اره

      پاسخ
  68. شوهر من خیییییلی ایرادیه.امروز این غذا را میپزم اگه دوست داشت میام ازتون تششششکر میکنم

    پاسخ
  69. با تشکر از مطالب خوبتون

    پاسخ
    1. خواهش میکنم.

      پاسخ
  70. سلام عزیزان
    یادتونه گفتم شوهرم ایرادیه؟من این غذا رو پختم و اون خورد.خوشش اومد دوست داشت.
    اومدم ازتون تشکر کنم
    مرسییییییییییییییییییی

    پاسخ
  71. ممنون از شما ولی این عکس خیلی گشنم کرد

    پاسخ
  72. حتمادرست میکنم،،،،،وقتی خوندم دستورعملش کلی گشنه شدم

    پاسخ
  73. عالی بود

    پاسخ
  74. من می میرم برای سس قارچ و دیب دمینیش

    پاسخ
  75. مگه نبایدگوشتش ریش ریش باشه؟پس چرا توی عکس مثل کباب کوبیده افتاده؟؟

    پاسخ
  76. با گوشت فیله ی گوسفند هم میشه درستش کرد؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  77. بسیار بسیار عالی

    پاسخ
  78. سلام عالی بود من چند بار درستش کردم مرسی از سایت خوبتون

    پاسخ
  79. سلام . با گوشت بوقلمون خوشمزه میشه؟

    پاسخ
  80. وای مرسی عالی بود

    پاسخ
  81. khub bud, ama in site Beef stroganoffesh rahatare va sabok tar! http://www.simplyrecipes.com/recipes/beef_stroganoff/

    پاسخ
  82. سلام ازاینکه غذاهاتونو ساده مفید وکامل بیان کردید ممنون اینجوری آدم بیشتر اشتیاق داره تا غذاهای جدید درست کنه.فقط ای کاش میشد که عکس غذایی که درست کردیمو براتون ارسال کنیم.

    پاسخ
    1. سلام. میتونید از این قسمت برای ما ارسال کنید

      پاسخ
  83. سیب زمینی بیف استراگانف را درست یاد ندادید

    پاسخ
  84. سلام .گوشت روکه بزاریم 45 مین بپزه.باید بزاریم ابش کم کم بشه؟

    پاسخ
  85. saite khubie jaleb va sargarm konandast

    پاسخ
  86. همه اینها رو گفتی ولی آخر عکس با دستور پخت نودل رو گذاشتی عزیز من!

    پاسخ
  87. یک سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده لطفا جواب بدهید ….چرااسم این غذا بیف استراگانف است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  88. مرررررررررررررررررررررررررررررسیییییییییییییییییییی

    پاسخ
  89. عالی بود

    پاسخ
  90. عالی بود باریگلا

    پاسخ
  91. سایت خیلی خوبیه ممنون

    پاسخ
  92. خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

    پاسخ
  93. سلام
    من این غذا رو با سینه ی مرغ یا گوشت گوسفندی که از قبل پخته شده و ریش ریش شده درست می کنم.
    علاوه بر اون پیاز داغ زیادی هم توش می ریزم.
    ضمنا به جای خامه هم یه کمی سس مایونز بهش اضافه می کنم.
    اونقدر خوشمزه میشه، که هیچ کس نمی تونه جلوی خودش رو بگیره و کم بخوره… آخرش هم اکثراً دل درد می گیریم :D

    پاسخ
  94. عالى بود

    پاسخ
  95. خیلی خوب بود،همسرم هم خیلی خوشش اومد.ممنون

    پاسخ
  96. ممنون عالی بود.من دیروز درستش کردم خیلی خوشمزه شد

    پاسخ
  97. گوشت گوساله تو 45 دقیقه میپزه؟؟

    پاسخ
  98. عالی بود فقط من یه کم آبلیمو اضافه کردم دیگه محشر شد

    پاسخ
  99. عالی بود ممنون از اطلاعاتی که دادید

    پاسخ
  100. عالیییی بووووود خیلی خش مزه بود با مر غشم خیلی باحاله

    پاسخ
  101. این یک غدای روسی است بیف به گوشت گوساله گفته میشود استرو گانف برای این معروف شده چون این غذا در زمان تزار روسیه برای اولین بار طبخ شد وغذایی بسیاز لذیذ است که با نان سرو میشود

    پاسخ
    1. Veal به گوشت گوساله گفته میشه نه beef که گاو بالغه.

      پاسخ
  102. سلام من این غذا ر برای مهمانی عیدم درست کردم خیلی خوشمزه شد همه خوششون اومد جز بابام که پیر هست. در ضمن من برای هر یک پیاز یک دانه سیر هم اضافه کردم خیلی خوب شد در اخر هم زعفران به گوشت پخته شده اضافه کردم رنگش عوض شد قیافش خوشکلتر شد.ممنون از شما

    پاسخ
  103. این چیزی که من درست کردم اصلا شبیه چیزی که شکا دستورش قرارا دادید نشد . خرااااب کردم :)

    پاسخ
    1. :DDDD

      پاسخ
  104. alie

    پاسخ
  105. عالیه

    پاسخ
  106. مرسی عزیزم خیلی عالی بود

    پاسخ
  107. سلام سعی میکنم تا چند روز آینده درستش کنم امیدوارم خوب بشه مدتیه دارم چیزایی درس میکنم که مادرشوهرم بلدنیست تا شوهرم اینقد نگه دسپخت مادرم و با این غذاها دستپخت مادرش یادش بره

    پاسخ
  108. سلام می خواستم بدونم میشه توش پنیر ریکوتا هم ریخت؟

    پاسخ
  109. میشه مرغ ریخت بجای گوشت

    پاسخ
    1. دیگه اسمش بیف نیست! چیکنه!

      پاسخ
  110. چه گیری دادید به معنی بیف مهم اینه که خوب درستش کنید

    پاسخ
  111. منم خواستم به نوبه خودم ازتون تشکر کنم

    پاسخ
  112. ما که درست کردیم خوردیم حال کردیم دمت گرم چی بپزم

    پاسخ
  113. ممنون بابت زحماتی که می کشید

    پاسخ
  114. منم خیلی دوست داشتم یاد بگیرم مرسیییییییی حتما درستش می کنم :-)

    پاسخ
  115. به به

    پاسخ
  116. منظورتون از “پیمانه” دقیقاً چقدره؟
    ضمناً فکر نمیکنم گوشت گوساله ۴۵ دقیقه ای بپزه!

    پاسخ
  117. خیلی خوشمزس به به :-p

    پاسخ
  118. سلام. اول باید گوشت آبپز بشه بعد خردش کنیم یا نیازی به آبپزشدن نداره؟

    پاسخ
  119. واقعا گوشت گاو توی ۴۵ دقیقه مغز پخت میشه

    پاسخ
  120. مرسی ازسایت قشنگت عزیزم ولی شوهر من متاشفانه خیلی بد خوراکه وخیلی غرغرو و شکمو وعدهای غذایمون همش پلو هست با خرشهای تکراری (قورمه-قیمه-باقلاقاتوق-کباب)گه گداری هم پیتزاو چیراشکی یمپزم به نظرت اینو بپزم خوشش میاد خودم خیلی دوست دارم امتحان کنم ولی حوصله غرغر شوهرمو ندارم

    پاسخ
    1. به نظر من همچین آدمی از این غذا خوشش نمیاد.

      پاسخ
      1. بد بود

        پاسخ
  121. mashala chegadr nazar dadin.

    پاسخ
  122. سلام منو دخترم روزه ایم میخوایم برافطارمون درست کنیم جاتون خالی”

    پاسخ
    1. منم میخوام برا امشب برا افطار درس کنم البته اگه بشه!!! اگه مامانم برا افطار برنامه نچیده باشه!

      وای عکسشو که دیدم ضعف کردم!

      پاسخ
  123. سلام عالی بود ببخشید میشه بجای گوشت گوساله از جگر مرغ استفاده کرد؟

    پاسخ
  124. می خواهم به زودی این غذا را درست کنم

    پاسخ
  125. سلام
    بیف استراگانوفو با تغییراتی برای افطار شوهرم درست کردم خیلی عالی بود.مرسی

    پاسخ
  126. سلام من. هم. درس کردم خیلی خوب بود به جای خامه. سس مایونز زدم و علاوه برمقآره و پیاز نخود فرنگی و ذرت نیز اضافه کردما

    پاسخ
    1. سلام. خب عکسش رو برای ما بفرستید!

      پاسخ
  127. سلام خب یادم نبود بفرستم ولی خیلی خوشمزه و خوشگل بود. فلفبا سیبرنتیک تزیین کرده بودمببقشید سیب زمنی سرخ کرده

    پاسخ
  128. سلام من واسه افطار این غذا رو با گوشت شتر مرغ درست کردم، مهمون هم داشتم
    همه خیلی خوششون اومد
    عالی شد
    ممنون

    پاسخ
  129. سلام تعدادی دستورغذای خوشمزه بلدم کجابفرستم:-) (سوفله سیب زمینی ،سوفله سبزیجات،پیتزا درفر،رولت پیتزا،پیراشکی گوشت،خورشت تخم مرغ،کوکولوبیاسبز،…)

    پاسخ
    1. سلام. قسمت بالای سایت. ارسال غذا

      پاسخ
  130. خوب بود ولی تو رستوران بیف استراگنوف خوردن چیز دیگست

    پاسخ
  131. چرا تو عکسش ماکارونی داره ولی توی دستور پختش ماکارونی نداره؟!

    پاسخ
  132. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

    پاسخ
  133. با سلام و خسته نباشید
    سپاسگزارم

    پاسخ
  134. من خیلی وقته می خوام درست کنم ولی حال ندارم

    پاسخ
  135. ٌٍواسه اینکه قارچ تغییر رنگ نده معمولا” یک کم ابلیمو میزنن به اینم به نظر من ی نوک قاشقی اب لیمو بزن

    پاسخ
    1. به نظر من آبلیمو طعم واقعی قارچ رو از بین میبره، نباید مزه اصلی غذا رو به خاطر ظاهرش از دست بدیم

      پاسخ
      1. خب توی اب هم بزارید تغییر رنگ نمیده

        پاسخ
  136. woooooow mah ramezono chi bepazamo bif
    ):

    پاسخ
  137. من خیلی وقته که میخوام این غذا رو درست کنم ولی متاسفانه فرصت نمیشد.خیلی از دستور پختش خوشم اومد.

    پاسخ
  138. غذای خوبیه مورسسسسسسی

    پاسخ
  139. سلام,گوشت گوساله در عرض ۴۵ دقیقه خوب پخته نمیشه,تایمش بیشتر نیست!؟

    پاسخ
  140. مرسی پختم خیلی خوب در اومد
    کارتون بیسته

    پاسخ
  141. سلام خیلی خوب بود من درست کردم ولی گوشت اصلا تو 45 دقیقه پخته نمی شه من جدا تو دیگ زودپز پختم که تقریبا یک ربع طول کشید.

    پاسخ
  142. ممنونم از سایت خوبتون

    پاسخ
  143. ممنون از وبتون،راستش الان میرم بپزم ببینم چطور میشه ولی مطمئنم که خوشمزه میشه ، چون همه غذا هایی که تو وب شما هست خوشمزس . بازم ممنون!

    پاسخ
  144. خیلی عالیه واگه کمی سس مایونز اضافه کنید خیلی بهتر میشه امتحان کنین

    پاسخ
  145. باگوشت گوسفندم میشه درست کرد؟

    پاسخ
  146. بعید میدونم گوشت گوساله تو 45 دقیقه پخته شه

    پاسخ
  147. من درستش کروم خیلی عالی شد ممنون

    پاسخ
  148. سلام خیلی عالی بود مرسی از مطالب خوبتون

    پاسخ
  149. سپاسگزارم از وب سایت زیباتون.

    پاسخ
  150. خیلی خوب بود ممنون از دستور پخت های عالیتون

    پاسخ
  151. مرسی عالی بود

    پاسخ
  152. سلام
    یه سوال خامه این غذا از چه نوعی هست منظورم اینکه میشه از خامه صبحانه استفاده کنم
    یا باید خامه خاصی بخرم
    ممنون از توضیحاتتون

    پاسخ
  153. سلام خیلی خوب بود .ممنون از شما*

    پاسخ
  154. چرا این قیافش اینطوریه ، خیلی ضایع است . طعمش لا اقل خوبه؟

    پاسخ
  155. واقعاخوب بود.وممنون ازتوضیحات ساراواقعااطلاعات مفیدی بود.

    پاسخ
  156. وااای چه غذایی همیشه دوس داشتم درست کنم ولی طرز تهیشو نمیدونستم مرسی

    پاسخ
  157. توضیحات خیلی خوب و ساده بود. درست کردم . طعمش فوق العادست. منو همسرم و دخترم سارا واقعا لذت بردیم. ممنون.

    پاسخ
  158. سلام ایا گوشت تو 45 دقیقه کامل پخته میشه؟

    پاسخ
  159. سلام. خیلی خیلی خوشمزه بود مهمونام تا حالا نخورده بودن خوششون اومد

    پاسخ
  160. من هنوز درست نکردم ولی مطمئنم خوشمزست

    پاسخ
  161. خیلی خوشمزه است

    پاسخ
  162. این غذارو با چه چیزهایی میشه سرو کرد؟ میشه کنارش پلو گذاشت؟

    پاسخ
  163. باسلام
    وای عالیه سایتتون به سایت ماهم سری بزنید

    پاسخ
  164. گوشت اصلیش بیف هست(گوشت خوک)ولی حرامه

    پاسخ
    1. شما استباه میفرمایید ندا خانم. میتونید کامنت های بالا رو مطالعه کنید. ضمنا یک جستجوی اینترنتی نیز میتواند این ابهام را رفع کند.

      پاسخ
  165. سلام
    خیلی سایت جالبی دارید واقعا شگفت زده شدم.. اما چند انتقاد دوستانه برای بهبود سایت زیبای شما..اول اینکه غذاهایی که برای صبحانه یا شام یا ناهار مناسبه رو جدا کنید مثلاتو سرچ که موادی که داریم رو تعیین میکنیم بتونیم نوع وعده غذایی هم انتخاب کنیم مثلا برای صبحانه این مواد را دارم چی مناسبه؟؟ دوم اینکه غذاهای ساده هم در لیست غذاهاتون بگنجونید مثلا من سیب زمینی و.. تعیین کردم انتظار داشتم غذای مناسب شام مثل سیب زمینی تنوری یا کوکوی سیب زمینی و… ولی بیشتر پلو رنگی داد و…
    ممنون به هر حال اگه اینا هم انجام نشه بازم عالیه خسته نباشید من که از سر در گمی در اومدم آخه خیلی وقتا روحیم خسته میشد از اینکه فکر کنم چی باید بپزم اوففف راحتم کردید….

    پاسخ
  166. کسی تا حالا از روی این دستور درست کرده ؟؟؟ من میخوام درس کنم میخوام بدونم خوب میشه ؟

    پاسخ
  167. خیلی خوب در اومد واقعا ممنون

    پاسخ
  168. عالى بود من همین امروز باسایتتون اشنا شدم و لذت بردم ممنون از تون

    پاسخ
  169. من فکر کنم تا صبح ببینم این سایت و خسته نشم بسکه تنوع داره و خیلىیم شیکن غذاهاش مرسى

    پاسخ
  170. مامانم میخوادفردادرست کنه بده مهموناش اگه خوب شدبهتون می گم

    پاسخ
  171. سلام من و خواهرم امروزمیخواستیم درست کنیم قارچ نداشتیم به جا ش فلفل دلمه ای ریختیم تازه گوشتمون هم سوخت برنج هم درست کردیم بد نشد ولی دیگه درست نمیکنیم

    پاسخ
  172. سلام. آخه مگه گوشت گوساله تو زمان 45 دقیقه ای میپزه؟

    پاسخ
  173. با نون باید بخوریم؟

    پاسخ
  174. ممنون بخاطر دستور ساده وروانتون….تعجب از این همه گامنت بی ربط

    پاسخ
  175. Marekaaaaaaaast

    پاسخ
  176. افتهضاهه توصیه می کنم هیچکی نپزه

    پاسخ
  177. عالی بود ، سپاس فراوان

    پاسخ
  178. مرسی از سایت بسیار خوبتون

    پاسخ
  179. عالی بود ، ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  180. عجب چیزی شد من درست کردم ممنون

    پاسخ
  181. سلام من خیلی وقت بود میخواستم بیف استراگانف درست کردم امروز هوس کرده بودم مقدماتش رو هم چیدم همه چیش خوشمزه بود الا سسش خامه رو که اضافه کردم حالم بهم خورد نه خراب بود نه مونده
    ولی دلمو زد
    همسرم دوست داشت ولی من نتونستم بخورم
    مجبور شدم ماکارونیشو جدا کنم
    یعنی میشه جوری درست کرد خامه اذیت نکنه؟

    پاسخ
  182. سلام فردا تصمیم دارم درست کنم خامه میخوام بهش اضافه کنم باید از خامه صبحانه از سوپر تهیئه کنم یا از جای دیگه فرق خامه ترش چیه باید از کجا تهیئه کرد ممنون

    پاسخ
  183. سلام منم تازه اشنا شدم استفاده کنم نظر میدم

    پاسخ
  184. عالی بود . ممنون از سایت خوبتون
    موفق باشید

    پاسخ
  185. عالی بود , سپاس فراوان از زحمات شما

    پاسخ
  186. فوق العاد ه س.ممنون

    پاسخ
  187. خیلی ممنون که علم وهنرتون دراختیاره ماتازه عروس ها میزارین خیلی مچکرم

    پاسخ
  188. با سلام
    تشکر از دستور غذای خوبتون،حتما امتحانش میکنم.

    پاسخ
  189. من نمیدونم دوستمون چرا اصرار دارن بیف گو شت خوکه عزیزم بیف گوشت گاو هست بیکن و هم گوشت خوکن

    پاسخ
  190. این غذا روبا چی میخورن با برنج خوب میشه؟

    پاسخ
    1. خالی. نان

      پاسخ
  191. مرسی از سایت بسیار خوبتون.عالییییییییییییییییییی بود

    پاسخ
  192. خیلی خوشمزه دزست شد

    پاسخ
  193. من که درست کردم لذت بردم

    پاسخ
  194. مرسی از آموزش بسیار خوبتون

    پاسخ
  195. ممنون بابت مطالب خوبتون

    پاسخ
  196. فقط موقع پختن گوشت نمک رو نباید اولش بزنیم گوشت نمیپزه

    پاسخ
  197. عالی بود مرسی از سایت خوبتون

    پاسخ
  198. با چه نوع خامه باید باشه؟خامه صبحانه؟توروخدا زود جواب بدید

    پاسخ
    1. با پرچرب باشه خامه ای که استفاده میخواید بکنید فکر کنم فرقی نکنه از چه خامه ای استفاده کنید ولی باید پرچرب باشه

      پاسخ
  199. عالی بود مرسی

    پاسخ
  200. سسش رو بدون خامه نمیشه درست کرد؟ خراب میشه؟

    پاسخ
  201. خوشمزه شد ولی برا من سسش سفت شد خیلی سفت.علتش چیه؟

    پاسخ
    1. یکم شیر یا آب اضافه کنی درست میشه

      پاسخ
  202. فوق العاده بود مررسی

    پاسخ
  203. سایت و محتوای عالی دارید موفق باشید

    پاسخ
  204. منکه درست کردم عالی بود. دستتون درد نکنه.

    پاسخ
  205. بسیار عالی ممنون

    پاسخ
  206. سلام و تشکر از سایت خوبتون
    الان که اینو دارم مینویسم بیف استرگانفمو که از رو دستور سایت پختم خوردمو لذتش بردم
    خوب بود فقط کالریش زیاده دیگه ….
    هم اینکه با زدن خامه یخورده مزه شیرین گرفت
    ولی در کل غذاهایه این تیپی دوست دارم

    پاسخ
  207. من درست کردم عالی شد
    ممنون

    پاسخ
  208. خیلی خیلی عالی بود مرسی

    پاسخ
  209. وای من خیلی دوستداشتن بپزم ولی. تویه خونمون هیچی نداشتیم فقط پیانو کره و روغن داشتیم خوش به حالتون :(

    پاسخ
  210. عالی ممنون از سایت خیلی خوبتون

    پاسخ
  211. آیا با برنج نیز سرو میشود یا نان؟

    پاسخ
  212. عالی بود
    ممنونم

    پاسخ
  213. مطلب مفیدی بود
    ممنون

    پاسخ
  214. با سپاس و قدردانی فراوان مطلب مفید و ارزنده ای بود موفق و پیروز باشید

    پاسخ
  215. خیلیی خوب بود، مرسیییی

    پاسخ
  216. خیلی خوشمزه و عالی شد دست شما درد نکند

    ممنونم

    پاسخ
  217. خیلی خوب بود

    پاسخ
  218. با سلام و تشکر از سایت فوق العاده شما.سایت شمارو به همه دوستان معرفی کردم.

    پاسخ
  219. فوق العاده بود.
    خیلی متشکرم.
    موفق باشید.

    پاسخ
  220. تا حالا سایتی به خوبی شما ندیده بودم چون هم مطالب خیلی خوبی دارید هم قالب سایتتون خیلی خوبه.یک تشکر ویژه با ارزوی موفقیت.

    پاسخ
  221. من خیلی سعی کردم این غذا رو خوب تو خونه درست کنم اما نمی شه. سسش بعد از چند لحظه سفت می شه. غذا هم بیشتر مزه شیرینی می داد. من بیرون خورده بودم خیلی فرق داشت. مثل سوپ غلیظ بود اما واسه من این جوری نشد.

    پاسخ
  222. ممنون از سایتتون
    عالی بود

    پاسخ
  223. سلام
    ممنون از سایت خوبتون
    امیدوارم موفق باشید

    پاسخ
  224. خیلی خوشمزه شد. به نظر من هر کی این غذا را بپسنده از سوپ شیر هم خوشش میباد. بخاطر سسش می گم.
    اگه شک دارین تو پسندیدن طعمش اول سس را قاطی نکنید یه ذره تست کنید اگه خوشتون نیومد بدون سس میشه تو مایه های جغول بغول خودمون!

    پاسخ
  225. تو عکس با نودل سرو شده؟

    پاسخ
  226. ممنونم از سایت خوبتون عالی

    پاسخ
  227. به به
    آفرین به شما
    من این سایتو تازه پیدا کردم
    به نظرم که عالی هستید شما

    پاسخ
  228. با سپاس و قدردانی فراوان مطلب مفید و ارزنده ای بود موفق و پیروز باشید

    پاسخ
  229. با تشکر از سایت خوبتون…
    این غذا افتضااااااااااااااح بود…

    پاسخ
    1. لازم نیست داد بزنید که اشپزی بلد نیستین

      پاسخ
  230. خیلی خوشمزه بود.مرسی

    پاسخ
  231. با سپاس و قدردانی فراوان مطلب مفید و ارزنده ای بود

    پاسخ
  232. ممنون از سایت خوشمزه ی شما

    پاسخ
  233. سپاس

    پاسخ
  234. ممنون عالی

    پاسخ
  235. سلام.لطفا سرچ سایتتون رو اصلاح کنید.مشکل پیدا کرده

    پاسخ
  236. خلیلی خوب بود ممنون از دستور پخت چاکریم

    پاسخ
  237. کمی پودر سیر و اویشن هم اضافه کنیددوستان

    پاسخ
  238. بسیار عالی و مفید موفق باشید

    پاسخ
  239. خیلی عالی بود

    پاسخ
  240. سایتتون حرف نداره

    پاسخ
  241. ممنونم از سایت خوبتون

    پاسخ
  242. هرکی میگه بده یعنی نتونسته خوب دربیاره این غذا رو خیلی علیه

    پاسخ
  243. سلام.من این غذا رو درست کردم فوق العاده غذای خوشمزه ومقوی بود کودک 9ماهه من خیلی دوست داشت😍
    پیشنهاد میکنم هرکسی تاحالا نپخته حتما بپزه از لحاظ هزینه هم بصرفه س و خرج آنچنانی نداره

    پاسخ
  244. خیلی خوب بود.

    پاسخ
  245. mamnooooon az mataleb khobton

    پاسخ
  246. سالااااام نلیک
    امشب خو ما میخییم بریم خونه دوکدور،بیف استراگانوف رو با سوس خرچنگ وخاویار سرو کنیم
    امبا چون شاملی جونم نیسّه،همون عدس پولو رو میزنیم به بدن
    جادون خیلی خیلی خالیس
    این بّچجه زحمتش میشه….

    پاسخ
  247. خوب بود.ممنون

    پاسخ
  248. ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  249. اخه گوشت ۴۵ دیقه ای میپزه..

    پاسخ
  250. بجای گوشت گاو نمیشه گوشت گوسفند باشه؟

    پاسخ
  251. آره دیگه اگه بریزی تور زود پز زود تر می پزه

    پاسخ
  252. برید رستوران انار محمد رضاگلزار اونجا آماده میل کنید

    پاسخ
  253. برید رستوران انار محمد رضاگلزار اونجا آماده میل کنید

    پاسخ
  254. سلام
    خیلی خوشمزه بنظر میرسه
    کاش منم بتونم دقیقا همینطور درستش کنم

    پاسخ
  255. سلام عالی بود سپاس فراوان

    پاسخ
  256. سلام ممنون از دستور خوبتون من دو تا در خواست دارم اول اینکه واقعیت داره پیشینه بیف به استانبول ترکیه بر میگرده و دوم اینکه اگه امکانش هست غذاهای گرجستان هم آموزش بدهید

    پاسخ
  257. سلام ممنون از رسپیتون لطفا از غذا های محلی جنوب کشور هم مخصوصا کیش دستور غذا بزارید.

    پاسخ
  258. چ خامه ای باید بهش بزنم
    چ اردی باید بهش بزنم

    پاسخ
  259. خیلی خوشمزه شد🤗

    پاسخ
  260. خیلی عالی بود

    پاسخ
  261. طرز تهیه این غذا رو خیلی عالی توضیح دادین . ممنونم از تون

    پاسخ
  262. عالیه

    پاسخ
  263. سایت جالبی

    پاسخ
  264. عااااااالی

    پاسخ
  265. باتشکر از شما

    پاسخ
  266. با توجه به مطالبی که توسایتتون خوندم فقط یک پیشنهاد دارم
    لطفا بیشتر و بهتر به روزرسانی کنید
    حیفه

    خیلی عالی بود و ممنون از مطالب خوبی که منتشر می کنید

    پاسخ
  267. غذای لذیذ و خوشمزه ای هستش ممنونم

    پاسخ
  268. جالب بود ! با سپاس از سایت خوب تان !

    پاسخ
  269. سس کچاب هم میشه

    پاسخ
  270. سلام ، چرا ساییتون فعال نیست ؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.