بربسل (کردی)

موارد اولیه

  • گوشت بره با استخوان 1 کیلو
  • ماست گوسفند نیم کیلو
  • کراده( پیچک ) ریز خرد شده 4 قاشق غذاخوری
  • (در صورت در دسترس نبودن از پیازچه استفاده کنید)
  • کره حیوانی 50 گرم
  • لپه 1 پیمانه
  • برگ بو چند برگ
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • نمک و فلفل قرمز و زرد چوبه به اندازه دلخواه

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت را با نمک و فلفل و برگ بو و پیاز و تقریبا 3 لیتر اب میپزیم، لپه را هم جداگانه خوب میپزیم.
  2. کراده ریز خرد شده را در کره تفت داده ، زرد چوبه را اضافه کرده ،ماست را اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا بجوشد.
  3. در اخر گوشت را با آبش بدون برگ بو و پیاز به همراه لپه اضافه کرده هم میزنیم وقتی به جوش آمد آبگوشت آماده است .( مراقب باشید وقتی ماست را در کره دا غ شده میریزید سریع هم بزنید و تا جوش می اید و اب گوشت را اضافه کردید باز مدام هم بزنید تا ماست نبرد )

آب آن‌را تلیت کرده با گوشت میل کنید خیلی خوش مزه اس نوش جان.
با تشکر از خانم شیلان حمیدی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

20 نظر برای بربسل (کردی)

  1. غذای محلی ما کرداست واقعا بی نظیره مخصوصاً تو فصل بهار خیلی می چسبه

    پاسخ
    1. بله عزیزم یه غذای لذیذ و کاملا کردیه و بهار به خاطر دردسترس بودن سبزیجات کوهی و ماست گوسفند و بره های خوشمزه فصلیه که بربسل زیاد پخته میشه ، نوش جان

      پاسخ
  2. غذای محلی ما کرداست واقعا بی نظیره مخصوصاً تو فصل بهار خیلی می چسبه امتحان کنید البته مامانم با تره میپزه عالی میشه

    پاسخ
  3. منم تازه در منزل یک دوست کرد مهمانواز خوردم …عالی بود…انقدر خوشم اومد که سرچ کردم دستور تهیه اش را پیدا کنم..

    پاسخ
  4. دستت خوش به زورم په خوشه شانازی تان په اکم اگر زحمتی نیه سنگ سیری ش مان بو بنوسه

    پاسخ
    1. سلام متاسفانه سنگ وسیر رو بلد نیستم

      پاسخ
  5. خسته نباشید غذای کردی بربسل خیلی عالیه وخوشمزست ولی عکسی که برای این غذا گذاشته شده بربسل نیست .

    پاسخ
    1. بله حق با شماست. اون موقع که دستور تهیه رو فرستادم عکسی از غذا نداشتم، بعدا فرستادم اما مدیر سایت جایگزین نکرد

      پاسخ
      1. کاش جایگزین میشد،پیگیر بشوید!
        اصولا به این چیزها توجهی ندارند!
        غذای مقوی هست اما مواد اولیه اش را ندارم،حیف:(

        پاسخ
  6. دست گلتون درد نکنه ولی لطف کنید روی تیتر غذا هم ” کردی ” بنویسید همانطور که برای مثلا غذای گرمساری یا اصفهانی نوشتید ممنون از لطفتون

    پاسخ
    1. ممنون از یادآوری‌تون. اصلاح شد.

      پاسخ
  7. مدیر جون تا حالا 2تا غذای دیگه هم فرستادم اما نگذاشتی، چرا؟؟؟؟؟

    پاسخ
  8. سلام من این غذا رو تو سردشت وقتی در حال ساخت سد تو روستای ورگیل بودیم خوردم
    اوح پسر تو عمرم غذا با این طعم نخورده بودم
    محشر بود یادش بخیر

    پاسخ
  9. ولی این عکس بربسل نیست ممنون

    پاسخ
  10. واقعا غذای بسیار خوشمزه است البته من با پیازچه و گوشت بره پختم.هم مقوی و هم بسیار خوشمزه.حتما امتحان کنید.

    پاسخ
  11. سلام،کردهاهم خودشون وهم غذاهاشون بى نظیره

    دست مریزاد
    زنده باشیدکردهاى غیور

    پاسخ
  12. با سلام خدمت دوستان من این غذارو درست میکنم ولی برای خوش عطر شدن و مزه بهتر باید یه کم ترخون و یه کوچولو جعفری به پیازچه هم اضافه کنید

    پاسخ
  13. سلام من این غذا رو تو یک میهمانی رسمی خوردم. اولش که دیدم گفتم واقعا این کاسه پر از ماست آیا غذای مناسبی برای پذیرایی تو یک میهمانی رسمی اونهم برای میهمانان غیر کرد و غریبه هست ولی بعدا وقتی خوردم تازه فهمیدم این یک غذای خیلی سفارشیه با یک طعم فراموش نشدنی و یک عطر عجیب و غیرمعمول (مخلوط عطر کشک محلی و بوی عطر آبگوشت) ولی دلنشین و اشتها برانگیز .. تا جایی که جاداشتم خوردم!

    پاسخ
  14. من این غذا رو از دوست مهابادی ام یاد گرفتم . فوق العاده خوشمزه است طوری که خانواده ام هم درست میکنن از روزی که براشون پختم و‌دستورش رو دادم .

    پاسخ
  15. عالییییییی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.