آبولابولا

موارد اولیه

  • سیب زمینی=2عدد
  • هویج=2عدد کوچک
  • فلفل دلمه ایی=یک عدد(اگر رنگی باشد بهتر است
  • پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ
  • گوجه فرنگی=4 عدد متوسط
  • بادمجان= 2 عدد
  • کدو= 2 عدد متوسط
  • ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه
  • ذرت= در صورت دلخواه

دستور پخت

  1. مواد لازم برای تهیه این غذااجباری نیست شما می توانید موادی را که دوست دارید به آن اضافه یا از آن کم کنید
  2. پیازها را خورد کرده در یک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ می کنید.پس از آنکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینی ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید
  3. به سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از 5 دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد
  4. غذا آماده سرو می باشد.

منبع:bakhanevadeh.com

7 نظر برای آبولابولا

  1. بسیار عالی است

    پاسخ
  2. این غذا مال کدوم کشوره؟

    پاسخ
  3. مال کدوم کشوره بدک نباس باشه

    پاسخ
  4. موادش که خیلی خوبه باید خوشمزه بشه

    پاسخ
    1. من درست کردم
      فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ بود

      پاسخ
  5. عالی

    پاسخ
  6. من درست کردم
    فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.