پیتزا کالزونه

موارد اولیه

  • آرد حدود 400 گرم
  • روغن مایع 3 قاشق غ
  • شیر ولرم یک پیمانه
  • آب ولرم نصف پیمانه
  • شکر 1 ق سوپخوری
  • خمیر مایه 1 ق سوپخوری
  • نمک قدری
  • فلفل دلمه ای خرد شده رنگی
  • کالباس سوسیس خرد شده
  • پیاز و قارچ خرد شده
  • زیتون بدون هسته و خرد شده
  • گوجه فرنگی ورقه شده
  • پنیرچدار و موتزارلا رنده شده

دستور پخت

  1. شکر و خمیر مایه رو با آب ولرم تو لیوان بزرگ مخلوط کنین و مدت کوتاهی مثلا ده الی پانزده بذارین جای گرم تا عمل کنه و کف کنه . داخل یک ظرف گود ، روغن مایع و شیر رو بریزین و این مخلوط خمیر مایه رو بهش اضافه کنین و هم بزنین و سپس کم کم از آرد داخلش بریزین و مخلوط کنین . تا کاملا خمیر بشه . اونقدر که به دست نچسبه .
  2. سپس یک ساعت روش رو بپوشانین و بهش استراحت بدین تا کمی حجمش بیشتر بشه .
  3. قالب گرد یا مستطیل رو چرب کنین و از خمیرکف اون پهن کنین . دست رو با آرد آغشته کنین و گوشه ها رو کمی بیشتر بیرون کش بیارین و نصف خمیر داخل قالب رو سس مخصوص بمالین و کمی پودر آویشن و پنیر بپاشین . فر را داغ کنین . روی همون نیمه که سس زدین ، مقداری از مواد دلخواه روش بریزین .فلفل دلمه خرد شده ، سوسیس و کالباس خرد کرده ، پیاز و قارچ خرد شده و زیتون بدون هسته خرد شده روش بریزین.
  4. حالا نیمه دیگه که خالی بود رو روی نیمه پر برگردونین و روی اون قرار بدین و گوشه ها رو با دست بچسبونین و بپیچونین تا کاملا بسته بشه . درجه فر رو روی 240 سانتیگراد تنظیم کنین و طبقه وسط به مدت 40 دقیقه بذارین تا کاملا روی پیتزا ذوب و طلایی بشه .از همین سس مخصوص میتونین برای سرو پیتزا استفاده کنین . از دانه کنجد هم میتونین برای روی خمیر پیتزا استفاده کنین .

منبع:padideh-iran.mihanblog.com

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

6 نظر برای پیتزا کالزونه

  1. به نظر عالی میاد.ممنون

    پاسخ
  2. برای چند نفره.

    پاسخ
  3. با سلام سس مخصوص چطوری درست میشه؟؟

    پاسخ
  4. عالیه

    پاسخ
  5. پیتزای مورد علاقه ی من و همسرمه.
    عالیه حتما درست کنید.
    البته من همش رستوران خوردم ، ایشالا خودمم وقت کنم تو خونه درست میکنم :)

    پاسخ
  6. من درست کردم افتضاح شد، اصلا پیتزا کالزونه کجا و این کجا.
    اول که 400 گرم که چه عرض کنم حدود 1 کیلویی آرد میخواد
    وقتی هم آماده شد انقدر خمیرش سفت بود که اصلا نمیشد خوردش و طعم خمیرش خیلی بد بود 😷😷😞😞
    به نظر من اصلا با این دستور درست نکنید.
    فک کنم خمیرش فقط واسه خمیر پیتزا معمولی مناسب باشه
    تعدادش هم طوری هست که واسه 4 تا 5 نفر خوبه. ولی خودش افتضاحه.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.