رولت خرما و گردو (خاخوردو)

موارد اولیه

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 5 قاشق غذاخوری
  • ماست: 2 و نیم قاشق غذا خوری
  • شکر: 2 فاشق عذاخوری
  • خرما: 20 عدد
  • گردو: 5 عدد
  • عسل: 2 قاشق عذاخوری
  • کنجد: به میزان لازم
  • زعفران: یک قاشق عذاخوری(حل شده در آب)

دستور پخت

  1. تخم مرغ ها در یک ظرف هم زده شود تا سفیده و زده یک دست مخلوط شوند.
  2. ماست به تخم مرغ اضافه و هم زده شود.
  3. شکر اضافه و هم زده شود.
  4. آرد اضافه شده و هم زده شود.
  5. زعفران نیز اضافه شود.
  6. مخلوط بدست امده در ماهی تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی ریخته شود تا دو طرف آن سرخ شود.
  7. خرما را پوست کنده و با گردو های خورد شده و کنجد و عسل مخلوط می کنیم.
  8. مواد را داخل سرخ شده ها ریخته و مانند رولت میپیچانیم.
  9. رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش می زنیم و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز میریززیم. الان خاخوردو آماده سرو است.

با تشکر از آقای مسعود راد که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

 

توسط: چی بپزم؟

17 نظر برای رولت خرما و گردو (خاخوردو)

  1. سلام
    ممنون از آقای راد و همینطور سایت چی بپزم.
    خوشمزه بود.
    باتشکر

    پاسخ
    1. سلام.
      نوش جان. امیدواریم که لذت برده باشید

      پاسخ
  2. سلام. ظاهر جذاب دارهو میخوام برا مهمونی افطار درست کنم ولی توی تصویر انگار اول پیچیده شده بعد سرخ شده درسته ؟

    پاسخ
    1. سلام؛ نه! اگه به همراه محتویات سرخ بشه که خراب میشه! اول رولت را سرخ کنید بعد داخلش مواد بریزید.

      پاسخ
  3. سلام.چه اردی باید استفاده کرد؟

    پاسخ
    1. سلام؛ آرد گندم الک شده استفاده کنید.

      پاسخ
  4. سلام واسه افطاردرست کردم خیلی خوشمزه بود.زیبا هم بود.دستتون دردنکنه

    پاسخ
  5. سلام ببخشید میخواستم بپرسم میشه این رولت رو سرخ نکرد و داخل فر پخت؟

    پاسخ
  6. خیلی ممنون
    بیار راحت و خوشمزه و مقوی
    من که اذت بردم
    عصرونه ای کامل برای پسرها بود

    پاسخ
  7. سلام میخواستم ببینم رولت ها سرخ شن ک دیگه پیچیده نمیشن!! خشک میشن!

    پاسخ
    1. منم باهات موافقم

      پاسخ
  8. سلام لطفا اگه میشه مورد 6 رو بیشتر توضیح بدین

    پاسخ
    1. روغن را داغ کنید سپس مواد را داخل آن بریزید. دقت کنید کنید که نیاز به شناور بودن در روغن نیست.

      پاسخ
  9. ممنونم

    پاسخ
  10. اصلاخوب توضیح ندادید

    پاسخ
  11. ببخشید می خواستم بگم آخه چطور میشه بعد از سرخ شدن مواد رو داخل داخل رول بریزیم اینطوری که رولت ها شکننده است اصلا نمیشه اوناروبپیچیم !
    تورو خدا جواب بدید !!!!!!!!!!!

    پاسخ
  12. توضیحاتتون ناقص به نظر میادو بعضی غذاها هم تصوریرش با توضیحتون جور درنمیاد

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.