خوراک گوشت آرژانتینی

موارد اولیه

  • گوشت چرخ‌كرده : 500 گرم
  • لوبيا قرمز پخته: یک پيمانه
  • گوجه‌فرنگي: دو عدد
  • فلفل دلمه سبز: یک عدد
  • فلفل دلمه زرد: یک عدد
  • پياز: یک عدد
  • سير: سه حبه
  • ساقه كرفس: دو عدد
  • فلفل سبز تند: دو عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن مايع: به میزان لازم

دستور پخت

  1. پياز و فلفل‌ها را خرد كنيد. سير را هم ريز خرد كنيد يا بكوبيد.
  2. گوشت را با كمي روغن تفت دهيد.
  3. بگذاريد گوشت روي حرات كم 10 دقيقه بپزد و آبش بخار شود.
  4. حالا پياز، سير و فلفل‌ها را اضافه كنيد.
  5. حواستان به حرارت باشد. بگذاريد فلفل‌ها و پياز نرم شوند.
  6. حالا گوجه خرد شده و لوبياقرمز را به بقيه موادتان اضافه كنيد.
  7. يك ليوان آب جوش به موادتان اضافه كنيد و بگذاريد 10 دقيقه خوب بپزد.
  8. وقتي آب خوراك‌تان بخار شد و به روغن افتاد، ظرف را از روي حرارت‌ برداريد. خوراك گوشت و لوبياي آرژانتيني شما آماده است.
  9. شعله را کم کنید

این خوراک سالم که در آن هیچ یک از مواد به غیر از گوشت سرخ نمی‌شود، می‌تواند غذای پرخاصیتی تلقی شود. اگر برای سرخ کردن گوشت هم سراغ روغن‌هایی مثل روغن آفتابگردان که کلسترول پایین‌تری دارند بروید، یک قدم دیگر برای تهیه غذایی سالم برداشته‌اید

توسط: چی بپزم؟

2 نظر برای خوراک گوشت آرژانتینی

  1. Salam, man in khorak ro dorost kardam va kheili khoshemoom oomad. Hatman dorost konin khanoomha

    پاسخ
  2. پس ساقه کرفس و فلفل تند کجای دستور بود؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.