ته انداز بادنجان (بوشهر)

موارد اولیه

  • بادمجان حلقه شده 3 عدد بزرگ
  • برنج خیس کرده 3 پیمانه
  • عصاره مرغ 2 عدد

دستور پخت

  1. برنج را می جوشانیم و آبکش می کنیم
  2. بادنجان را حلقه ای می بریم
  3. در ته ماهیتابه کمی آب و روغن می ریزیم و عصاره ها را در آن ریخته و بادنجان ها را از یک طرف سرخ می کنیم
  4. بادنجان ها را می توانید با پوست سرخ کنید
  5. ته قابله آب و روغن ریخته و کمی عصاره ته قابلمه ریخته و طرف سرخ نشده بادنجان را کف قابلمه چیده و برنج و بادنجان و عصاره را لایه لایه روی آن می ریزیم و برنج را دم می کنیم

نکته: ته انداز یک غذای جنوبی این غذا بدون ادویه است.
با تشکر از آقا مسعود که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای ته انداز بادنجان (بوشهر)

  1. آقا مسعود اين همه غذاى جنوبى چيز ديگه اى به نظرت نرسيد ارسال كنى

    پاسخ
  2. سلام باید خیلی خوشمزه باشه اما یکم تند باشه عالیه

    پاسخ
  3. سلام شکلش که خیلی قشنگه حتما طعمش هم خوبه

    پاسخ
  4. لطفا حواری ماهی وقلیه ماهی رویادبدید ممنوم

    پاسخ
  5. منظور از عصاره چیه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.