بیف استراگانوف

موارد اولیه

  • ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات كوچك
  • ۱ عدد پياز متوسط
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري كره
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري روغن
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۱ قاشق سوپ‌خوري جعفري خرد شده
  • ۲۰۰ گرم سيب زميني سرخ كرده
  • مواد لازم براي سس:
  • ۲ قاشق سوپخوري كره
  • ۳ قاشق سوپخوري خامه پرچرب
  • ۲ قاشق سوپخوري آرد سفيد
  • سه چهارم پيمانه شير
  • نمك
  • فلفل

دستور پخت

  1. قارچ ها را خرد كرده و با مقداري نمك در كره سرخ كنيد تا طلايي رنگ شود.
  2. همزمان پياز خرد شده را هم در ماهي‌تابه ديگري سرخ كنيد.
  3. گوشت خرد شده را به پياز افزوده و به مدت ۲ دقيقه سرخ كنيد.
  4. مقداري آب، نمك و فلفل به تابه اضافه كنيد و بگذاريد تا گوشت به مدت ۴۵ دقيقه كاملاً بپزد و كمي حرارت را نيز زياد كنيد.
  5. براي آماده كردن سس، در يك تابه ديگر، كره را آب كرده و آرد را اضافه كنيد و سپس مخلوط كنيد تا روان شود. سپس شير، نمك و فلفل را اضافه كنيد و حرارت را بالا برده تا بجوش بيايد. بعد از يك دقيقه تابه را از روي گاز برداريد و خامه را اضافه كنيد تا كامل مخلوط شود.
  6. سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط كنيد.
  7. غذا آماده است، براي سرو كردن در كنار آن از سيب زميني(یا چیپسی یا خلالی) و جعفري نيز استفاده كنيد.
توسط: چی بپزم؟

353 نظر برای بیف استراگانوف

  1. خیلی خوب بود ولی فلفلش کم بود

    1. عالی بود

      1. هنوز درست نکردم ولی با اشتیاق نوشتمش ببینم جی میشه

        1. خیلی خوشمزست فقط نمکش کمه

          1. خوب تو بیشتر بزن

          2. Vallla

    2. تو زیادش کن

    3. بسیار عالی ممنون

    4. خب تو بیشتر بزن.

  2. خب طاهره جون بهش فلفل اضافه کن خودت:)

    1. ههههههههه

      1. هه

    2. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

      1. یوها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها ها هاه

        1. لالالالاااااااا نمک نممممممممممک بیشتررررررررررر

  3. عالی بود. زن برادرم این غذا را با سینه مرغ درست کرده بود . اونم خیلی خوشمزه است و سریع هم آماده میشه

    1. هنر آشپزی توی همینه که آدم دستورهای پخت رو عوض کنه تا هم تنوع بشه و هم خوشمزه تر !
      اصلا لذت آشپزی به همینه :)

    2. با سینه مرغ دیگه اسمش بیف نیست!

      1. اسمش بیف نمی شه ولی خوشمزه که می شه ! :)

      2. به اون میگن چیکن استراگانف دیگه

        1. نه اون میشه چیکن سوته

      3. اسمش چیکن استراگانف میشه
        خیلی هم خوشمزه است

        1. میشه همون چیکن سوته

      4. اون میشه چیکن استراگانف

    3. عالی بود

  4. میشه چیکن استراگانوف

    1. با سلام
      این غذای مورد علاقه منه و فوق العاده این غذارو دوست دارم بنظرم بعضی از طعم دهنده به این غذا سلیقه ای هستش هرکی یه طعمی و مدلی طبخ رو میپسنده

    2. دوستان چیکن میشه جوجه ایشون فرمودن مرغ در نتیجه میشه هن استراگانف(hen)
      D:

      1. هن میشه مرغ زنده چیکن میشه جوجه – جوجه کباب

  5. من خیلی وقت بود که دنبال طرز تهیه ی بیف استرا گانوف بودم ممنوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون

  6. ممنون از وبتون

  7. البته گوشت بیف اصلیشه و لی حرومه.

    1. گوشت بیف یعنی گوشت گوساله و گوشت گوساله حرام نیست.

      1. سلام و خسته نباشید خدمت مدیر عزیز.
        تو نظرات دیدم که دوستان لغاتی که به انواع مختلف گوشت تو انگلیسی اشاره داره رو درست نمیشناسن.
        امیدوارم توضیح من باعث رفع سوء تفاهمشون بشه :)

        دوستانی که میگفتن Beef گوشت خوکه، در اصل Beef رو به گوشت گاو میگن.
        Lamb رو به گوشت گوسفند
        مرغ هم که Chicken

        اما گوشت خوک در کل میشه Pork. یعنی هر وقت جایی دیدین نوشته پورک منظور خوک هست
        اما یه کلمه ای هست که میشه ژامبون و بیشتر به ژامبون خوک اشاره میکنه. کلمه ی Ham.
        Bacon هم یه مدل دیگه از خوکه که قسمت دنده و کمر خوک رو به صورت نمک سود میگن بِیکِن.

        1. سارا خانم از توضیحات کامل شما تشکر می‌کنم.

        2. عااااالی

      2. به به

    2. بیف در اصل به گوشت ران خوک میگن که حرومه

      1. اگر یک جستجو به زبان انگلیسی در نت انجام دهید متوجه اشتباه برداشتتون خواهید شد.

      2. خوب شما با گوشت گوساله درست کن چقدر گیر میدید به معنیش مهم خود غذاست

  8. عالی. کوتاه و کامل. ممنون

  9. Khaili khooob boood,mamnoon

    1. امیدواریم لذت ببرید
      بازم به چی بپزم دات آی آر سر بزنید

  10. سلام من همیشه از سایتتون استفاده میکنم جا دشت که ازتون تشکر کنم

    1. سلام
      امیدواریم لذت ببرید
      باز به “چی بپزم” سر بزنید و به دوستاتون هم معرفی کنید
      موفق باشید

  11. من ازبیف استراگانوف خیلی خوشم امدازشمابسیارممنونم

  12. دستور رو برداشتم که بدم مامانم درست کنه خدا کنه خوش مزه بشه وگر نه ابروم میره چون واسه ناهار مهمون داریم اگه خوب شد میام و میگم

    1. متشکرم. حتما منتظر نظر شما هستیم.

  13. kheili khob bod mamnonam azaton

    1. خواهش میکنم. اگر از سایت ما خوشتون اومد. می‌تونید در جشنواره وب ایران به ما رای دهید.

      1. chetori bayad ray bedim

  14. من دارم امروز درست میکنم امیدوارم مثل بقیه دوستان خوشمزه بشه :)

    1. پرتو عزیز. پس حتما پس از پخت به ما اطلاع دهید. اگر تجربه‌ی خاصی به دست آوردید ، اعم از کم وزیاد کردن مواد و یا افزودن چاشنی خاصی، این تجربه را با ما به اشتراک بگذارید. با تشکر.

    2. سلام هم شیر ریزیم هم خامه مزش بد نمیشه

  15. با نون میخورن یا پلو؟

    1. سلام بیشتر با نون

  16. تومایه تاس کباب خودمونه لابد بیف هم سسشه چه اسما خواهرادم فکر میکنه چی هست

    1. بیف یعنی گوشت گوساله !!

  17. من عاشق این سایت خوشمزه تونم و ازش بسیار استفاده میکنم

  18. مرسی.اما بیف به گوشت خوک میگن.

    1. سلام عسل خانوم. اگر کمی جستجو کنید میبینید که بیف به معنای گوشت گاو است.

    2. به گوشت گاو میگن بیف

      1. doroste be gooshte khook migan pork va be gav beef

    3. گوشت خوک “پورک” هستش.

  19. سلام. گوشت ها حتما باید بدون استخون باشن ؟

    1. گوشت با استخوان طعم و مزه ی دیگری دارد. برای بیف استراگانوف بدون استخون به کار می آید.

  20. salam in bif esteraganof kenar pasta serv mishe?

    1. بله میتونید با پاستا هم سرو کنید. خوشمزه اس.

  21. salam khaste nabashin pasta bayad abkesh bashe ya dam kesh bashe?

    1. من هنوز درست نکردمش ولی خیلی خوشمزه بود ممنون

  22. به نظرکه خیلی خوشمزه میاد من۲۰۰۰تومن پول دارم میشه باهاش درست کرد

    1. بستگی داره چقدر از مواد رو از قبل داشته باشید ولی می تونید با سینه ی مرغ درستش کنید، هزینه اش کمتر می شه، خوش مزه هم هست باز هم.
      البته همون طور که گفتن دیگه اسمش می شه “چیکن استراگانوف”!

  23. من دارم درست میکنم خدا کنه بتونم خوشمزه درست .کنم

  24. سلام. خسته نباشید. سایتتون خیلی عالیه
    ممنون.
    در ضمن دوستان PIG یه معنای خوک هست

    1. pig به معنای خوک هست اما گوشت خوک همون pork هستش نیلوفر عزیز

  25. سلام
    خواستم از دقت شما در ارائه دستور پخت غذا تشکر کنم. کوتاه، مفید و کامل. من چند تا از غذاها را امتحان کردم عالی بود و هرکی خورد خیلی خیلی خوشش اومد.
    موفق باشید

  26. ye soal?gushte gusfandiam mishe?tu 1saat k nemipazek?

    1. منم الان دارم درست میکنم بیف رو برای اولین بار ولی چیکن خیلی درست کردم امیدوارم بیفم هم مثل چیکنم عالی بشه

  27. kheily khube.

  28. سلام من تازه با این سایت اشنا شدم

    دارم عروس میشم:)
    فکر کنم ایده های جالبی داره برای مرد شکموی من

    موفق باشین

    1. سلام. مبارکه. امیدواریم زندگی خوبی داشته باشید و به همراه همسرتون سالها با عشق زندگی کنید.

    2. سلام عروسیتون مبارک خانمی

  29. salam man ye soal azatun porsidam j nadadin!?mamnun az sitetun.kheyli bem komak mikone.man dus daram har ruz ye ghazaye jadid doros konam.merci…

  30. سلام مرسی

    :(

    زنده باشین

  31. سلام…ببخشید تو کشوری که ما هستیم خامه ندارن چه کار کنم؟

    1. شما تو چه کشوری زندگی میکنین؟!!!

  32. دوست عزیز عسل جان بیف گوشت خوک نیست لطفا با اطلاعات کافی نظر بدین ممنون

  33. سلام دوستان ممنون از غذای خوبتون البته هنوز درست نکردم ولی ظاهرشو دوست داشتم

  34. عالی بود متشکرم

  35. به نظر من طعمش به غذاهای من نمیرسه….
    البته دلت نشکنه…..
    خخخخخخخخخخخخخخ

  36. چییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟
    تایید نکردی؟ جنبه ی انتقاد نداری؟

    1. ماشالا شما فرصت نمی دید کامنت ها خونده بشه و تایید بشه
      چرا تایید نکنیم. نظر شما کاربران عزیز برای خیلی مهمه
      موفق باشید :)

  37. in site vaqean aaaaaaalieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  38. عالی مرسی

  39. من بیفو با زبون گوساله درست کردم و فکر کنم خیلی طعمش بهتره چون من زبونو به گوشت ترجیح می دم و واقعا خوبه

  40. این غذا با جی خورده میشه

    1. سلام. با نان میتوانید سرو کنید.

  41. سلام عالی بود

  42. سلام.من هنوزمجردم درشرف تاهل.اماتو خونه زیاددرست میکنم این غذارو.خواستم بگم گوشتش باید درقطعات دراز و باریک خردبشه و حتما قبلش جدابپزید تا نرم و عالی بشه.

  43. سلام سایتتون خیلی جالبه ممنووووووووووووووووون

    1. هههههههه

  44. وااااااااااای ممنون خیلی عالیه امیدوارم همیشه موفق باشید

  45. جالبه سایتتون حالا شدم یه اشپز خوب از غذاهای تکراری خسته شده بودم ممنون ازتون

  46. به به خیلی خوشمزه بود.
    من همیشه از سایتتون استفاده میکنم ممنون

  47. راستش من میترسم این همه خرج کنم بعد خوب نشه من جنوبیم به نظرتون با ذایقه جنوبی جور در میاد؟درست کمم؟

    1. سلام. احتمالا جنوبی ها به غذاهای تند و حتی حسابی جا افتاده و یا حتی سرخ شده علاقه دارند.
      اگر اینچنین است خب شاید این غذا خیلی به مذاق شما خوش نیاید چون این غذا از روسیه آمده و برخلاف شما که در مناطق گرمسیر زندگی میکنید در مناطقی سردسیر هستند.
      ولی میتوانید فلفل بزنید.

  48. مرسی.خیلی خوش طعم بود

  49. من تازه وارد وب شما شدم ولی غذاهاتون خیلی خوبه و وقتی عملی چندتایی رو درست کردم خیلی خوب شدم . همینکه بقیه هم نظرات آشپزی و تجربشون هم میگن وما استفاده میکنیم خیلی عالیه. ممنون از وب سایت خوبتون

  50. besyar aliye

  51. عالی عالی و………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  52. میترسم درست کنم به مزااجمون نخوره با گوست گوسفند هم میشه

  53. من این غذا را زیاد درست کردم البته نه این جور من گوشت وسینه مرغ وقارچ با پیاز داغ زیاد مخلوط میکنم وبرای سس ان خامه وکشک رامخلوط می کنم اول سیب زمینی سرخ شده می ریزم رویش گوشتها بعد سس خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید

  54. نمیدونم کجاشو اشتباه کردم میگو ها خیلی سفت شدند اصلا نتو نستم بخورمش. لطفا زمان پختش را هم بنویسید. ممنون

  55. میخواستم بدونم سسش خیلی چربو سنگین نمیشه اخه شوهرم مشکل معده داره نمیتونه غذا چربو سنگین بخوره اگه میشه راهنمایی کنین چون خیلی دوست دارم درست کنم

  56. آره گوشتش باید کاملا پخته و ریش ریش شده بشه،سیب زمینی وپیاز هم بایدبه صورت خلالی باشد.

  57. واقعا عالی بود من با مرغش رو درست کردم و گوشت بوقلمون و تندش کردم مزش بی نظیره

  58. سلام.مرسی از زحماتتون.عذر میخوام با این روش گوشتش سفت و خشک نمیشه؟؟؟یه روشی بدین ک گوشت ترد و نرم بشه.با تشکر

    1. سلام. تجربه نشون داده که سفت نمیشه.

  59. age hamrah ba aks bud tozihatesh ali mishod:D
    chun injuri mifahmidi chi be chie yani ghabele tasavor tar bud:D

  60. سایتتون خیلی توپه،خوشمان آمد

  61. سایتتونو دوس دارم دوس دارم هی هی دوست دارم دست دست شما اون اخخر دست بزنید :) دو سوال؟ استراگانوف یعنی چی؟ سوال بعدی شما اقا مدیر عجب حوصله ای داری جواب همرو میدی نکنه کمکت میکنن؟ ههههه جواب منم بدی ها
    انقد خوشم میاد جوابمو بدی نگووووووووووووو ههه

  62. پس نظر من کو؟:(

  63. man har chi az too site shoma mibinam ro doos daram doros konam vali ya yadam mireh!ya mamanam tayeed nemikone!albate lazania ro doros kardam va vaghean aaaaaaaaaallllllli bood!mamnoon!az aksash ke kheyli lezat mibaram!!!!!!

    1. خواهش می کنم. امیدوارم از بقیه غذاها هم لذت ببرید.

  64. این غذا حرف نداره
    دستتون درد نکنه
    ممنون

  65. هرکس نخورده حتما امتحانش کنه خیییییییییییییلی خوشمزست

    1. سلام میشه با روغن زیتون درست کرد به جای کره؟

      1. اگر بدون بو باشه شاید بشه. به سلیقه خودتون بستگی داره.

  66. man alan raftam gushtamo gozashtam bepaze ta dorostesh konam,kheeeeyli mamnunam azatun

    1. خواهش میکنم. به ما اطلاع بدید.

  67. سلام ممنون عالیه . میشه با گوشت گوسفند هم درست کرد ؟

    1. من گوشتش رو از شب قبل گذاشتم توی پیاز و کیوی کاملا همه گوشت رو پوشوند خیلی ترد و خوشمزه شد.حتی بعد از تفت دادن گوشت هم ، گوشت کاملا پخته بود و احتیاجی به اینکه با اب بپزه نداشت

    2. اره

  68. شوهر من خیییییلی ایرادیه.امروز این غذا را میپزم اگه دوست داشت میام ازتون تششششکر میکنم

  69. با تشکر از مطالب خوبتون

    1. خواهش میکنم.

  70. سلام عزیزان
    یادتونه گفتم شوهرم ایرادیه؟من این غذا رو پختم و اون خورد.خوشش اومد دوست داشت.
    اومدم ازتون تشکر کنم
    مرسییییییییییییییییییی

  71. ممنون از شما ولی این عکس خیلی گشنم کرد

  72. حتمادرست میکنم،،،،،وقتی خوندم دستورعملش کلی گشنه شدم

  73. عالی بود

  74. من می میرم برای سس قارچ و دیب دمینیش

  75. مگه نبایدگوشتش ریش ریش باشه؟پس چرا توی عکس مثل کباب کوبیده افتاده؟؟

  76. با گوشت فیله ی گوسفند هم میشه درستش کرد؟ لطفا راهنماییم کنید. ممنون از سایت خوبتون

  77. بسیار بسیار عالی

  78. سلام عالی بود من چند بار درستش کردم مرسی از سایت خوبتون

  79. سلام . با گوشت بوقلمون خوشمزه میشه؟

  80. وای مرسی عالی بود

  81. khub bud, ama in site Beef stroganoffesh rahatare va sabok tar! http://www.simplyrecipes.com/recipes/beef_stroganoff/

  82. سلام ازاینکه غذاهاتونو ساده مفید وکامل بیان کردید ممنون اینجوری آدم بیشتر اشتیاق داره تا غذاهای جدید درست کنه.فقط ای کاش میشد که عکس غذایی که درست کردیمو براتون ارسال کنیم.

    1. سلام. میتونید از این قسمت برای ما ارسال کنید

  83. سیب زمینی بیف استراگانف را درست یاد ندادید

  84. سلام .گوشت روکه بزاریم 45 مین بپزه.باید بزاریم ابش کم کم بشه؟

  85. saite khubie jaleb va sargarm konandast

  86. همه اینها رو گفتی ولی آخر عکس با دستور پخت نودل رو گذاشتی عزیز من!

  87. یک سوالی خیلی ذهنم رو مشغول کرده لطفا جواب بدهید ….چرااسم این غذا بیف استراگانف است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  88. مرررررررررررررررررررررررررررررسیییییییییییییییییییی

  89. عالی بود

  90. عالی بود باریگلا

  91. سایت خیلی خوبیه ممنون

  92. خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

  93. سلام
    من این غذا رو با سینه ی مرغ یا گوشت گوسفندی که از قبل پخته شده و ریش ریش شده درست می کنم.
    علاوه بر اون پیاز داغ زیادی هم توش می ریزم.
    ضمنا به جای خامه هم یه کمی سس مایونز بهش اضافه می کنم.
    اونقدر خوشمزه میشه، که هیچ کس نمی تونه جلوی خودش رو بگیره و کم بخوره… آخرش هم اکثراً دل درد می گیریم :D

  94. عالى بود

  95. خیلی خوب بود،همسرم هم خیلی خوشش اومد.ممنون

  96. ممنون عالی بود.من دیروز درستش کردم خیلی خوشمزه شد

  97. گوشت گوساله تو 45 دقیقه میپزه؟؟

  98. عالی بود فقط من یه کم آبلیمو اضافه کردم دیگه محشر شد

  99. عالی بود ممنون از اطلاعاتی که دادید

  100. عالیییی بووووود خیلی خش مزه بود با مر غشم خیلی باحاله

  101. این یک غدای روسی است بیف به گوشت گوساله گفته میشود استرو گانف برای این معروف شده چون این غذا در زمان تزار روسیه برای اولین بار طبخ شد وغذایی بسیاز لذیذ است که با نان سرو میشود

    1. Veal به گوشت گوساله گفته میشه نه beef که گاو بالغه.

  102. سلام من این غذا ر برای مهمانی عیدم درست کردم خیلی خوشمزه شد همه خوششون اومد جز بابام که پیر هست. در ضمن من برای هر یک پیاز یک دانه سیر هم اضافه کردم خیلی خوب شد در اخر هم زعفران به گوشت پخته شده اضافه کردم رنگش عوض شد قیافش خوشکلتر شد.ممنون از شما

  103. این چیزی که من درست کردم اصلا شبیه چیزی که شکا دستورش قرارا دادید نشد . خرااااب کردم :)

    1. :DDDD

  104. alie

  105. عالیه

  106. مرسی عزیزم خیلی عالی بود

  107. سلام سعی میکنم تا چند روز آینده درستش کنم امیدوارم خوب بشه مدتیه دارم چیزایی درس میکنم که مادرشوهرم بلدنیست تا شوهرم اینقد نگه دسپخت مادرم و با این غذاها دستپخت مادرش یادش بره

  108. سلام می خواستم بدونم میشه توش پنیر ریکوتا هم ریخت؟

  109. میشه مرغ ریخت بجای گوشت

    1. دیگه اسمش بیف نیست! چیکنه!

  110. چه گیری دادید به معنی بیف مهم اینه که خوب درستش کنید

  111. منم خواستم به نوبه خودم ازتون تشکر کنم

  112. ما که درست کردیم خوردیم حال کردیم دمت گرم چی بپزم

  113. ممنون بابت زحماتی که می کشید

  114. منم خیلی دوست داشتم یاد بگیرم مرسیییییییی حتما درستش می کنم :-)

  115. به به

  116. منظورتون از “پیمانه” دقیقاً چقدره؟
    ضمناً فکر نمیکنم گوشت گوساله ۴۵ دقیقه ای بپزه!

  117. خیلی خوشمزس به به :-p

  118. سلام. اول باید گوشت آبپز بشه بعد خردش کنیم یا نیازی به آبپزشدن نداره؟

  119. واقعا گوشت گاو توی ۴۵ دقیقه مغز پخت میشه

  120. مرسی ازسایت قشنگت عزیزم ولی شوهر من متاشفانه خیلی بد خوراکه وخیلی غرغرو و شکمو وعدهای غذایمون همش پلو هست با خرشهای تکراری (قورمه-قیمه-باقلاقاتوق-کباب)گه گداری هم پیتزاو چیراشکی یمپزم به نظرت اینو بپزم خوشش میاد خودم خیلی دوست دارم امتحان کنم ولی حوصله غرغر شوهرمو ندارم

    1. به نظر من همچین آدمی از این غذا خوشش نمیاد.

      1. بد بود

  121. mashala chegadr nazar dadin.

  122. سلام منو دخترم روزه ایم میخوایم برافطارمون درست کنیم جاتون خالی”

    1. منم میخوام برا امشب برا افطار درس کنم البته اگه بشه!!! اگه مامانم برا افطار برنامه نچیده باشه!

      وای عکسشو که دیدم ضعف کردم!

  123. سلام عالی بود ببخشید میشه بجای گوشت گوساله از جگر مرغ استفاده کرد؟

  124. می خواهم به زودی این غذا را درست کنم

  125. سلام
    بیف استراگانوفو با تغییراتی برای افطار شوهرم درست کردم خیلی عالی بود.مرسی

  126. سلام من. هم. درس کردم خیلی خوب بود به جای خامه. سس مایونز زدم و علاوه برمقآره و پیاز نخود فرنگی و ذرت نیز اضافه کردما

    1. سلام. خب عکسش رو برای ما بفرستید!

  127. سلام خب یادم نبود بفرستم ولی خیلی خوشمزه و خوشگل بود. فلفبا سیبرنتیک تزیین کرده بودمببقشید سیب زمنی سرخ کرده

  128. سلام من واسه افطار این غذا رو با گوشت شتر مرغ درست کردم، مهمون هم داشتم
    همه خیلی خوششون اومد
    عالی شد
    ممنون

  129. سلام تعدادی دستورغذای خوشمزه بلدم کجابفرستم:-) (سوفله سیب زمینی ،سوفله سبزیجات،پیتزا درفر،رولت پیتزا،پیراشکی گوشت،خورشت تخم مرغ،کوکولوبیاسبز،…)

    1. سلام. قسمت بالای سایت. ارسال غذا

  130. خوب بود ولی تو رستوران بیف استراگنوف خوردن چیز دیگست

  131. چرا تو عکسش ماکارونی داره ولی توی دستور پختش ماکارونی نداره؟!

  132. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

  133. با سلام و خسته نباشید
    سپاسگزارم

  134. من خیلی وقته می خوام درست کنم ولی حال ندارم

  135. ٌٍواسه اینکه قارچ تغییر رنگ نده معمولا” یک کم ابلیمو میزنن به اینم به نظر من ی نوک قاشقی اب لیمو بزن

    1. به نظر من آبلیمو طعم واقعی قارچ رو از بین میبره، نباید مزه اصلی غذا رو به خاطر ظاهرش از دست بدیم

      1. خب توی اب هم بزارید تغییر رنگ نمیده

  136. woooooow mah ramezono chi bepazamo bif
    ):

  137. من خیلی وقته که میخوام این غذا رو درست کنم ولی متاسفانه فرصت نمیشد.خیلی از دستور پختش خوشم اومد.

  138. غذای خوبیه مورسسسسسسی

  139. سلام,گوشت گوساله در عرض ۴۵ دقیقه خوب پخته نمیشه,تایمش بیشتر نیست!؟

  140. مرسی پختم خیلی خوب در اومد
    کارتون بیسته

  141. سلام خیلی خوب بود من درست کردم ولی گوشت اصلا تو 45 دقیقه پخته نمی شه من جدا تو دیگ زودپز پختم که تقریبا یک ربع طول کشید.

  142. ممنونم از سایت خوبتون

  143. ممنون از وبتون،راستش الان میرم بپزم ببینم چطور میشه ولی مطمئنم که خوشمزه میشه ، چون همه غذا هایی که تو وب شما هست خوشمزس . بازم ممنون!

  144. خیلی عالیه واگه کمی سس مایونز اضافه کنید خیلی بهتر میشه امتحان کنین

  145. باگوشت گوسفندم میشه درست کرد؟

  146. بعید میدونم گوشت گوساله تو 45 دقیقه پخته شه

  147. من درستش کروم خیلی عالی شد ممنون

  148. سلام خیلی عالی بود مرسی از مطالب خوبتون

  149. سپاسگزارم از وب سایت زیباتون.

  150. خیلی خوب بود ممنون از دستور پخت های عالیتون

  151. مرسی عالی بود

  152. سلام
    یه سوال خامه این غذا از چه نوعی هست منظورم اینکه میشه از خامه صبحانه استفاده کنم
    یا باید خامه خاصی بخرم
    ممنون از توضیحاتتون

  153. سلام خیلی خوب بود .ممنون از شما*

  154. چرا این قیافش اینطوریه ، خیلی ضایع است . طعمش لا اقل خوبه؟

  155. واقعاخوب بود.وممنون ازتوضیحات ساراواقعااطلاعات مفیدی بود.

  156. وااای چه غذایی همیشه دوس داشتم درست کنم ولی طرز تهیشو نمیدونستم مرسی

  157. توضیحات خیلی خوب و ساده بود. درست کردم . طعمش فوق العادست. منو همسرم و دخترم سارا واقعا لذت بردیم. ممنون.

  158. سلام ایا گوشت تو 45 دقیقه کامل پخته میشه؟

  159. سلام. خیلی خیلی خوشمزه بود مهمونام تا حالا نخورده بودن خوششون اومد

  160. من هنوز درست نکردم ولی مطمئنم خوشمزست

  161. خیلی خوشمزه است

  162. این غذارو با چه چیزهایی میشه سرو کرد؟ میشه کنارش پلو گذاشت؟

  163. باسلام
    وای عالیه سایتتون به سایت ماهم سری بزنید

  164. گوشت اصلیش بیف هست(گوشت خوک)ولی حرامه

    1. شما استباه میفرمایید ندا خانم. میتونید کامنت های بالا رو مطالعه کنید. ضمنا یک جستجوی اینترنتی نیز میتواند این ابهام را رفع کند.

  165. سلام
    خیلی سایت جالبی دارید واقعا شگفت زده شدم.. اما چند انتقاد دوستانه برای بهبود سایت زیبای شما..اول اینکه غذاهایی که برای صبحانه یا شام یا ناهار مناسبه رو جدا کنید مثلاتو سرچ که موادی که داریم رو تعیین میکنیم بتونیم نوع وعده غذایی هم انتخاب کنیم مثلا برای صبحانه این مواد را دارم چی مناسبه؟؟ دوم اینکه غذاهای ساده هم در لیست غذاهاتون بگنجونید مثلا من سیب زمینی و.. تعیین کردم انتظار داشتم غذای مناسب شام مثل سیب زمینی تنوری یا کوکوی سیب زمینی و… ولی بیشتر پلو رنگی داد و…
    ممنون به هر حال اگه اینا هم انجام نشه بازم عالیه خسته نباشید من که از سر در گمی در اومدم آخه خیلی وقتا روحیم خسته میشد از اینکه فکر کنم چی باید بپزم اوففف راحتم کردید….

  166. کسی تا حالا از روی این دستور درست کرده ؟؟؟ من میخوام درس کنم میخوام بدونم خوب میشه ؟

  167. خیلی خوب در اومد واقعا ممنون

  168. عالى بود من همین امروز باسایتتون اشنا شدم و لذت بردم ممنون از تون

  169. من فکر کنم تا صبح ببینم این سایت و خسته نشم بسکه تنوع داره و خیلىیم شیکن غذاهاش مرسى

  170. مامانم میخوادفردادرست کنه بده مهموناش اگه خوب شدبهتون می گم

  171. سلام من و خواهرم امروزمیخواستیم درست کنیم قارچ نداشتیم به جا ش فلفل دلمه ای ریختیم تازه گوشتمون هم سوخت برنج هم درست کردیم بد نشد ولی دیگه درست نمیکنیم

  172. سلام. آخه مگه گوشت گوساله تو زمان 45 دقیقه ای میپزه؟

  173. با نون باید بخوریم؟

  174. ممنون بخاطر دستور ساده وروانتون….تعجب از این همه گامنت بی ربط

  175. Marekaaaaaaaast

  176. افتهضاهه توصیه می کنم هیچکی نپزه

  177. عالی بود ، سپاس فراوان

  178. مرسی از سایت بسیار خوبتون

  179. عالی بود ، ممنون از سایت خوبتون

  180. عجب چیزی شد من درست کردم ممنون

  181. سلام من خیلی وقت بود میخواستم بیف استراگانف درست کردم امروز هوس کرده بودم مقدماتش رو هم چیدم همه چیش خوشمزه بود الا سسش خامه رو که اضافه کردم حالم بهم خورد نه خراب بود نه مونده
    ولی دلمو زد
    همسرم دوست داشت ولی من نتونستم بخورم
    مجبور شدم ماکارونیشو جدا کنم
    یعنی میشه جوری درست کرد خامه اذیت نکنه؟

  182. سلام فردا تصمیم دارم درست کنم خامه میخوام بهش اضافه کنم باید از خامه صبحانه از سوپر تهیئه کنم یا از جای دیگه فرق خامه ترش چیه باید از کجا تهیئه کرد ممنون

  183. سلام منم تازه اشنا شدم استفاده کنم نظر میدم

  184. عالی بود . ممنون از سایت خوبتون
    موفق باشید

  185. عالی بود , سپاس فراوان از زحمات شما

  186. فوق العاد ه س.ممنون

  187. خیلی ممنون که علم وهنرتون دراختیاره ماتازه عروس ها میزارین خیلی مچکرم

  188. با سلام
    تشکر از دستور غذای خوبتون،حتما امتحانش میکنم.

  189. من نمیدونم دوستمون چرا اصرار دارن بیف گو شت خوکه عزیزم بیف گوشت گاو هست بیکن و هم گوشت خوکن

  190. این غذا روبا چی میخورن با برنج خوب میشه؟

    1. خالی. نان

  191. مرسی از سایت بسیار خوبتون.عالییییییییییییییییییی بود

  192. خیلی خوشمزه دزست شد

  193. من که درست کردم لذت بردم

  194. مرسی از آموزش بسیار خوبتون

  195. ممنون بابت مطالب خوبتون

  196. فقط موقع پختن گوشت نمک رو نباید اولش بزنیم گوشت نمیپزه

  197. عالی بود مرسی از سایت خوبتون

  198. با چه نوع خامه باید باشه؟خامه صبحانه؟توروخدا زود جواب بدید

    1. با پرچرب باشه خامه ای که استفاده میخواید بکنید فکر کنم فرقی نکنه از چه خامه ای استفاده کنید ولی باید پرچرب باشه

  199. عالی بود مرسی

  200. سسش رو بدون خامه نمیشه درست کرد؟ خراب میشه؟

  201. خوشمزه شد ولی برا من سسش سفت شد خیلی سفت.علتش چیه؟

    1. یکم شیر یا آب اضافه کنی درست میشه

  202. فوق العاده بود مررسی

  203. سایت و محتوای عالی دارید موفق باشید

  204. منکه درست کردم عالی بود. دستتون درد نکنه.

  205. بسیار عالی ممنون

  206. سلام و تشکر از سایت خوبتون
    الان که اینو دارم مینویسم بیف استرگانفمو که از رو دستور سایت پختم خوردمو لذتش بردم
    خوب بود فقط کالریش زیاده دیگه ….
    هم اینکه با زدن خامه یخورده مزه شیرین گرفت
    ولی در کل غذاهایه این تیپی دوست دارم

  207. من درست کردم عالی شد
    ممنون

  208. خیلی خیلی عالی بود مرسی

  209. وای من خیلی دوستداشتن بپزم ولی. تویه خونمون هیچی نداشتیم فقط پیانو کره و روغن داشتیم خوش به حالتون :(

  210. عالی ممنون از سایت خیلی خوبتون

  211. آیا با برنج نیز سرو میشود یا نان؟

  212. عالی بود
    ممنونم

  213. مطلب مفیدی بود
    ممنون

  214. با سپاس و قدردانی فراوان مطلب مفید و ارزنده ای بود موفق و پیروز باشید

  215. خیلیی خوب بود، مرسیییی

  216. خیلی خوشمزه و عالی شد دست شما درد نکند

    ممنونم

  217. خیلی خوب بود

  218. با سلام و تشکر از سایت فوق العاده شما.سایت شمارو به همه دوستان معرفی کردم.

  219. فوق العاده بود.
    خیلی متشکرم.
    موفق باشید.

  220. تا حالا سایتی به خوبی شما ندیده بودم چون هم مطالب خیلی خوبی دارید هم قالب سایتتون خیلی خوبه.یک تشکر ویژه با ارزوی موفقیت.

  221. من خیلی سعی کردم این غذا رو خوب تو خونه درست کنم اما نمی شه. سسش بعد از چند لحظه سفت می شه. غذا هم بیشتر مزه شیرینی می داد. من بیرون خورده بودم خیلی فرق داشت. مثل سوپ غلیظ بود اما واسه من این جوری نشد.

  222. ممنون از سایتتون
    عالی بود

  223. سلام
    ممنون از سایت خوبتون
    امیدوارم موفق باشید

  224. خیلی خوشمزه شد. به نظر من هر کی این غذا را بپسنده از سوپ شیر هم خوشش میباد. بخاطر سسش می گم.
    اگه شک دارین تو پسندیدن طعمش اول سس را قاطی نکنید یه ذره تست کنید اگه خوشتون نیومد بدون سس میشه تو مایه های جغول بغول خودمون!

  225. تو عکس با نودل سرو شده؟

  226. ممنونم از سایت خوبتون عالی

  227. به به
    آفرین به شما
    من این سایتو تازه پیدا کردم
    به نظرم که عالی هستید شما

  228. با سپاس و قدردانی فراوان مطلب مفید و ارزنده ای بود موفق و پیروز باشید

  229. با تشکر از سایت خوبتون…
    این غذا افتضااااااااااااااح بود…

    1. لازم نیست داد بزنید که اشپزی بلد نیستین

  230. خیلی خوشمزه بود.مرسی

  231. با سپاس و قدردانی فراوان مطلب مفید و ارزنده ای بود

  232. ممنون از سایت خوشمزه ی شما

  233. سپاس

  234. ممنون عالی

  235. سلام.لطفا سرچ سایتتون رو اصلاح کنید.مشکل پیدا کرده

  236. خلیلی خوب بود ممنون از دستور پخت چاکریم

  237. کمی پودر سیر و اویشن هم اضافه کنیددوستان

  238. بسیار عالی و مفید موفق باشید

  239. خیلی عالی بود

  240. سایتتون حرف نداره

  241. ممنونم از سایت خوبتون

  242. هرکی میگه بده یعنی نتونسته خوب دربیاره این غذا رو خیلی علیه

  243. سلام.من این غذا رو درست کردم فوق العاده غذای خوشمزه ومقوی بود کودک 9ماهه من خیلی دوست داشت😍
    پیشنهاد میکنم هرکسی تاحالا نپخته حتما بپزه از لحاظ هزینه هم بصرفه س و خرج آنچنانی نداره

  244. خیلی خوب بود.

  245. mamnooooon az mataleb khobton

  246. سالااااام نلیک
    امشب خو ما میخییم بریم خونه دوکدور،بیف استراگانوف رو با سوس خرچنگ وخاویار سرو کنیم
    امبا چون شاملی جونم نیسّه،همون عدس پولو رو میزنیم به بدن
    جادون خیلی خیلی خالیس
    این بّچجه زحمتش میشه….

  247. خوب بود.ممنون

  248. ممنون از سایت خوبتون

  249. اخه گوشت ۴۵ دیقه ای میپزه..

  250. بجای گوشت گاو نمیشه گوشت گوسفند باشه؟

  251. آره دیگه اگه بریزی تور زود پز زود تر می پزه

  252. برید رستوران انار محمد رضاگلزار اونجا آماده میل کنید

  253. برید رستوران انار محمد رضاگلزار اونجا آماده میل کنید

  254. سلام
    خیلی خوشمزه بنظر میرسه
    کاش منم بتونم دقیقا همینطور درستش کنم

  255. سلام عالی بود سپاس فراوان

  256. سلام ممنون از دستور خوبتون من دو تا در خواست دارم اول اینکه واقعیت داره پیشینه بیف به استانبول ترکیه بر میگرده و دوم اینکه اگه امکانش هست غذاهای گرجستان هم آموزش بدهید

  257. سلام ممنون از رسپیتون لطفا از غذا های محلی جنوب کشور هم مخصوصا کیش دستور غذا بزارید.

  258. چ خامه ای باید بهش بزنم
    چ اردی باید بهش بزنم

  259. خیلی خوشمزه شد🤗

  260. خیلی عالی بود

  261. طرز تهیه این غذا رو خیلی عالی توضیح دادین . ممنونم از تون

  262. عالیه

  263. سایت جالبی

  264. عااااااالی

  265. باتشکر از شما

  266. با توجه به مطالبی که توسایتتون خوندم فقط یک پیشنهاد دارم
    لطفا بیشتر و بهتر به روزرسانی کنید
    حیفه

    خیلی عالی بود و ممنون از مطالب خوبی که منتشر می کنید

  267. غذای لذیذ و خوشمزه ای هستش ممنونم

  268. جالب بود ! با سپاس از سایت خوب تان !

  269. سس کچاب هم میشه

  270. سلام ، چرا ساییتون فعال نیست ؟

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.