کیک گوشت و بادمجان کبابی
موارد اولیه
- گوشت گوساله چرخ کرده خیلی کم چرب=250 گرم
- پیاز کوچک=۱ عدد
- بادمجان کبابی=300 گرم
- نمک و ادویه جات و زیره= به دلخواه
- روغن زیتون =۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت
- گوشت رو با پیاز یک بار دیگه چرخ کنید داهل یخچال بگذارید
- نمک و ادویه و زرد چوبه و کمی دارچین وزیره و خلاصه هر چی دوست داشتید بهش اضافه کنید و ورز دهید و بگذارید داخل
- بادمجانها رو بشورید و بذارید روی حرارت گاز تا کباب بشن و پوستشون حسابی تیره بشه
- پوستشون رو بگیرید و کمی له کنید
- فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه
- گوشت رو از یخچال بیرون بیارید و نصف کنید
- ته ظرف رو روغن زیتون بریزید و نصف گوشت رو پهن کنید ته ظرف
- بادمجانها رو بریزید روی گوشت و با کمی رب گوجه و پشت قاشق بادمجانها رو صاف کنید
- لایه بعدی گوشت رو روی بادمجانها پهن کنید و با چاقو سطح کار رو چند سوراخ ایجاد کنید و چند حلقه فلفل بگذارید روی گوشت
- و تنورک بکشید روی ظرف(اگه تنورک ندارید فویل استفاده کنید) و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید
منبع:www.ashpazonline.com
واقعا ممنون برای این همه دستور غذای خوشمزه.
همیشه تو سایتهای دیگه مواد عجیب غریب میخواست و من توی خونه نداشتم اما از دیروز که با این سایت اشنا شدم شانسی. خیلی عالیه.ممنون ازتون.بازم برامون غذای خوشمزه بذارین لطفا.
برای یه بار بد نبود
سایتتون فوق العادست
خوشمزه ب نظر میرسه.درستش میکنم?
ممنون?