خورش خلال بادام (کرمانشاه)
الی: سلام ممنون از دستور پختی که گذاشتین من دیروز درست کردم و با اینکه خیلی اهل امتحان کردن چیزای جدید نیستم ولی واقعا خوشم اومد خیلی طعم ملس و عالی ای داشت
دیشلیق – آش دندونی تبریز
ساناز: عزیزم این نظریه رو دقیقا از کجاتون در آوردین؟!
هر چیزی رو میخونین رو نباید حتما بیاین بنویسین که. اول مطالعاتتون رو زیاد کنید بعد بیاین اینجا در مورد ترک ها نظر بنویسین.
حلیم بادمجان
مریم: ممنون ازشماعالی بود.فقط نبایدآخرسرکاملاکوبیدشون؟من ازعدس بیشتروازگوشت کمتربرای درست کردن این غذااستفاده میکنم.
کباب لقمه ای
: میچسبه به توری ،
بعد برگ را چیکار کنیم آخر کار
آبگوشت
هانی: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
آبگوشت
: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه
اگر تازه گیاهخوار شدهاید، بخوانید!
مدیر: بله حتما. تلاش می کنیم این ویژگی فراهم شود. متشکرم
ساندویچ تنوری مرغ
غزال: عالییییییی
آشپزخانه مدرن = راحت ترین روش آشپزی
مریم: به نظرم مهمترین مزیت آشپزخانه مدرن، طراحی کاربردیش هست که همه کارها رو راحتتر میکنه. چه ایدههایی برای روشنایی یه آشپزخانه مدرن دارید؟
قارچ پلو
ستایش: عالیییی شد واقعا با مرغ درستش کردم بی نظیر بود...
خورش جگر گوسفند
: ده دقیقه؟! جگر سفید زمان پخت طولانی داره
املت پیاز
...: من تو اون مرحله ک از املت به کوکو تبدیل شد گیر کردم 😂😂😂
سمبوسه
ناشناس: من که هر مدل سمبوسه ای دوست دارم این مدل از سمبوسه هم خوب بور
پاکورا(غذای هندی)
: سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود
دیدگاهتان را بنویسید