کدو چی بخرم؟
انواع کدوی پاییزی
با شروع پاییز و رنگ های زیباش، انواع کدو هم به بازار میآید.چه بهتر که از انها در سبد غذایی خود استفاده کرده و انواع خورش ها، سوپها و شیرینیها را با کدو تهیه کرد. این مطلب جهت آشنایی ایجاد کردن با بعضی انواع کدو و کاربرد آنها فراهم شده است.
Jarrahdale
این کدوی آبی رنگ گوشت نارنجی طلایی با بافت یکنواخت و شیرینی دارد. مناسب برای پای کدو هست، همچنین در خورش ها و سوپها استفاده میشود.
Peanut
اسم این کدوی صورتی رنگ به دلیل پوستهی بادام زمینی شکلش انتخاب شده. گوشتش در مقایسه با کدوهای دیگر سبکتر و ملایم و نرم است. به تنهایی درون فر تنوری شده لذیذ است و همچنین مناسب سوپ و خورش و پاترست است.
Lakota
این کدوی گلابی شکل با گوشت نارنجی به صورت خام، رنده شده روی سالاد و در انواع چیلی قابل استفاده است.
Cow
یکی از کرمی ترین کدوها با طعم فوقالعاده که در انواع پای، پودینگ و سوپ کاربرد دارد.
Sugar
شیرینی، بافت و طعم این کدوی کوچک آنرا گزینه مناسبی برای پای میکند.
Caribbean
این کدوی زرد و نارنجی با طعم ملایم و شیرین مناسب تفت دادن با غذای دریایی و قابل سرو با نودل کرهای است.
Delicata
طرفداران این کدو از طعم شیرین آن لذت میبرند. گزینه مناسبی برای دلمه شدن است.
Red Kuri
خام یا تنوری شده، این کدوی بسیار خوش طعم و لطیف برای اضافه کردن به انواع خورش و سوپ مناسب است. این کدو به تنهایی هم خورده میشود.
Buttercup
بهترین راه لذت بردن از این کدو تنوری کردن آن در فر و نوش جان کردن آن به صورت ساده است.
Pink Lady
همچون Buttercup و Red Kuri ،این کدو بافت لطیفی دارد و از گوشت نارنجی زرد آن در سوپ هایی که پوره میشوند میتوان بهره برد. به لحاظ طعم و سبکی در پای، نان و مافین استفاده میشود.
مترجم: شکیبا فلاحی
منبع:
با سلام
در فارسی به کدو Buttercup چه میگویند؟ من در ایران این نمونه را ندیدم.